2777
2789
عنوان

خانمای متاهل شده دلتون برای دوره ی مجردی و خونه ی پدری تنگ بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعضی شبا یادم میفته نصف شبی تشنم میشد مامانم صدای در اتاقو میشنید خودش زودتر میرفت برام آب میاورد ...

الهییی😭

خدا حفظشون کنه عزیزم

واقعا هیچکس جاشونو نمیگیره

دقیقا با سختیای گاه و بیگاهش وقتی بری دیگه هیچوقت دختر مجرد خونه نیستی😭

عوضش زن خونه ای که میتونی هر شب رابطه داشته باشی😁

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
الهییی😭 خدا حفظشون کنه عزیزم واقعا هیچکس جاشونو نمیگیره

ممنون گلم همچنین پدرو مادر شمارو❤️❤️❤️❤️

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
عمر خودم بگذره نه غمی نیست ولی پیر شدن پدر و مادر و عزیزامو که میبینم غم عالم تو دلم میشینه بچه ی آ ...

منم بچه اخرم از بچگی همش ناراحت این بودم😔تایه من ازدواج کردم اومدم یه جای خشک دلم برای شهرخددمون که سرسبزه تنگ میشه

خونه مامانم ایناازپنجره ش منظره شالیزار و درخت وکوهه ولی اینجا یه دیواراجری خونه روبه رویی😔😔😔

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

منم بچه اخرم از بچگی همش ناراحت این بودم😔تایه من ازدواج کردم اومدم یه جای خشک دلم برای شهرخددمون که ...

عزیزممم🥺

غربت واقعا خیلی سخته

دقیقا منم غصه می‌خورم

بچه های آخر رفتن همه رو از خونه میبینن، پیر شدن همه رو میبینن و زمان کمتری رو برای بودن پیش پدر و مادرشون دارن

عزیزممم🥺 غربت واقعا خیلی سخته دقیقا منم غصه می‌خورم بچه های آخر رفتن همه رو از خونه میبینن، پیر ...

😭😭

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)