2777
2789
عنوان

حالم اصلا خوب نیست تروخدا بیاین

222 بازدید | 10 پست

طپش قلب گرفتم با نفس تنگی شدید انگار اصلا نفسم بالا نمیاد  چیکارررر کنم. کسی تجربه ای شبیه من داشته؟؟؟؟؟؟  آبان زمان زایمانمه...  تروخدا اگر میدونین بگین

آآآآخ که دل تنگی وجود دارد😔💔انتظارم نه پایان دارد و نه میتوانم به نقطه شروع برگردمــــ امام حسین عزیزم ارباب دلم خودت درستش کن 😔😘💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینطوری بودم ماهای اهر بچه بزرگ شده ب شش هات فشار میاره میخوابی سرتو بالاتر بذار

گذاشتم ولی انگار یه حالت خفگی گرفتم امشب اومدم خونه خودمون تنهام

آآآآخ که دل تنگی وجود دارد😔💔انتظارم نه پایان دارد و نه میتوانم به نقطه شروع برگردمــــ امام حسین عزیزم ارباب دلم خودت درستش کن 😔😘💔

وقتی علائمی راجب سلامتی دارین اونم زن باردار فورا به پزشک مراجعه کنین واقعا اینجا جای سوال کردن این موارد نیست، درو از جون شما دوستم علائمش از شما خیلی کمتر بود یکم دیر به پزش مراجعه کرد بچش بخاطر خوردن مدفوعش فوت شد اگه کمی زودتر میومد میتونستن یاریش کنن، اینو میگریم که واقعا جدی بگیریم

گذاشتم ولی انگار یه حالت خفگی گرفتم امشب اومدم خونه خودمون تنهام

منم تو بارداری اینطوری میشدم رفتم دکتر فهمیدم فشارم بالا میرفته  

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
منم تو بارداری اینطوری میشدم رفتم دکتر فهمیدم فشارم بالا میرفته  

یعنی زنگ بزنم اورژانس؟  آخه تنهام الان هم برای زایمان خیلی زوده که

یعنی زنگ بزنم اورژانس؟  آخه تنهام الان هم برای زایمان خیلی زوده که

نه عزیزم تو بارداری نفس تنگی خیلی عادیه یکم برو لب پنجره نفس عمیق بکش ایشالا درست میشه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن