2777
2789

اره خیلی اصلا مسواک زدن و نخ دندون خرابمیکنه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه کمش خوبه هم مسواک هم خمیر دندون

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

آره . اكثر خمير دندون ها مثل اسيد دندون ها رو نابود ميكنه . مخصوصا اونايي كه خاصيت سفيد كنندگي و جرم گيري داره . اگر خمير دندون خوب ميخواي به نظر من خمير دندان ناتل خوبه  فلورايد نداره . سفيد كننده نداره . مزه ي تند خمير دندان كه يه مقدار آدمو اذيت ميكنه نداره . و ... . پزشكي مدرن و محصولات پزشكي و مراقبتي و داروها و ... خودشون بزرگترين دشمن سلامتي انسان هستن . چون داروسازي و پزشكي مدرن يه سيستم مافيايي و شيطانيه . 

هر حرفی که توی اینترنت زده میشه درست نیست قطعا خمیر دندان به بهبود دندان ها کمک میکنه واقعا هم تجربه اینو ثابت کرده اما در نظر بگیرید که خمیر دندان مثل یک دارو میمونه و بی هوا هم نباید مصرف شه چون مثل دارو دوز داره استفاده بیش از حد خمیر دندان یعنی بیشتر از سه بار در روز و هر بار بیشتر از یک نخود ممکنه باعث فلورسیس دندانی باشه در فلورسیس دندانی هم دندان ها پوسیده نمیشن اتفاقا قوی تر و محکم تر میشن اما یک حالت سخت و زردی پیدا میکنن که اصلا زیبا و جالب نیست اما کمتر پیش میاد تو منطقه ای که ابش از حد مجاز فلوراید برخوردار باشه این اتفاق بیفته این عارصه معمولا تو مناطقی که اب بیش از حد فلوراید داره شایع هست و بازم ربط چندانی به خمیر دندان نداره