2777
2789

یکماه پیش تاپیک زدم که یه پسریه همش به من ابراز علاقه می‌کنه و زود علاقش زیاده و ازین حرفا که واقعا برام عجیب بود ازونجایی که من یک درصد خوشم اومده بود گفتم ادامه بدم آقا ببینم چی میشه گذشتو گذشت تا اینکه باهم صمیمی شدیم و خوب شدیمو ازین حرفا (اینم بگم که من در کل شخصیت متعهدی دارم ) منم چون خرم و همش زندگی شخصیمو برا دیگران میگم که سو استفاده کنن من اشتباه کردمو گفتم مثلا در حد یکساعت با بعضی پسرا همینطوری حرف زدم و راجب اکساشون و زندگیشون کنجکاو بودم پرسیدم ( حوصلم سر می‌رفت یا تنها بودم میگفتم یه یکساعتی حرف بزنم از جامعمون آگاه بشم ) آقا این تا اینو شنید عصبانی شد که من روتو حساسمو تو نباید بگیو (اینم بگم که همش میگه که من تاحالا با هیچ دختری رابطه عاطفی نداشتم و ازین حرفا که من می‌دونم دروغه) آقا دعوامون شد ولی خب هیچ توهینی نکردیمو آشتی کردیم بعدشو باز براتون می‌نویسم  

لطفاً توهین نکنین و نظرتونو محترمانه بنویسین یا اگه تجربه مشابهی داشتین به اشتراک بزارین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقا گذشتو ما صمیمی تر شدیم که این پررو شده بود و شوخیای جنسی یا حرفای جنسی میزد و من راحت نبودم و دوست نداشتم هر چی بهش میگفتم دوست ندارم نکن می‌گفت باشه ها ولی باز کار خودشو میکرد و منم هی به خودم میگفتم پسرا شاید همشون اینطورین من نمیدونم بعد اون آقا ما یه بحثی داشتیم که من گفتم آقا من دخترم و نمیتونم اینکارو بکنم چون اولین قدمو همیشه پسر ورمیداره و این یه قانون نانوشتس

حالا اون یهو تغییر کردو گفت خودتو زیادی دست بالا گرفتیو میخواست منو تخریب کنه و میدونین چی بهم گفت ؟ گفت تنوع طلب 

منی که پسر جرعت نداره بام چشم تو چشم بشه یا کسی توهینی بم بکنه یا بت پسری سروکار نداشتم شدم تنوع طلب چون یکی دوساعت از رو کنجکاوی که بارها بهش گفتم حرف زدم شدم تنوع طلب اون شد عیسی مسیح

آقا گذشتو ما صمیمی تر شدیم که این پررو شده بود و شوخیای جنسی یا حرفای جنسی میزد و من راحت نبودم و دو ...

و من اون حرفشو به دل گرفتم ولی آشتی کردیم همین چند روز پیش سر اون 

حالا من بهش گیر دادم که لطفاً با من جنسی حرف نزن و درست صحبت کن چون من خوشم نمیاد 

و گفت که من اینکارو انجام میدم و منم بهش گفتم بی حیا 

حالا این یارو اصل مطلبو نگرفت فقط اون بی حیا عه رو دید و من گفتم منظورم نبوده و فقط می‌خوام اینطور صحبت نکنی ولی اون هی گیر داده بود تو به من گفتی بی حیا منم گفتم تو به من گفتی تنوع طلب اون خوب بود من شدم ادم بده و بحث بالا گرفت و شروع کرد به توهین کردن توهینای زشت منم توهین میکردم و کم نمیاوردم می‌گفت تو با بیس نفر بودیو فلانو ازین حرفا 

و من خیلی خیلی ناراحت شدم 

[QUOTE=309186047]فقط منم فک میکنم روانیه یا توهم فک میکنی [/QUOTE واقن روانیه جوابشو بدی بدتر میره ...

خدا لعنتش کنه اصن جوابشو ندادم ازون موقع خیلی ازش میترسم 

فیلم ملی و راه های نرفته اش رو دیدی؟ اون اومد تو ذهنم

خدا لعنتش کنه اصن جوابشو ندادم ازون موقع خیلی ازش میترسم  فیلم ملی و راه های نرفته اش رو دیدی؟ ...

خوب کردی عزیزم اره دیدمش دیگه اصلا به جواب دادن بهش فکر نکن

هرچی از پسرا دوری کنی به نفعته😂👩‍🦯