2777
2789
عنوان

باشوهر بد دهن و بیحیا چکار کنم

168 بازدید | 7 پست

شوهرم خیلی فحاشی میکنه خیلی بد دهنه امروز هرچی از دهنش دراومد بهم گفت حرفهای خیلی زشتی که خجالت میکشم به زبون بیارم...نمیدونم باهاش چکار کنم خستم کرده خیلی محبتش میکنم عار ندارم توخدا راهکار بکین داغون شدم از دستش .فقطم دلش میخاد توبحث برنده بشه به هرقیمتی.خیلی حق ب جانب وبد دهنه نمیتونم ریشه مشکلش کجاست خودم چکلر کنم اعتماد ب نفسمو داره داغون میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جامو جدا کردم خیلی دوستش داشتم احساس میکنم توقلبم دیگه هیچ حسی بهش ندارم میترسم دیگه کلا تزش سرد بشم ...

میتونی بی محلش گنی؟؟؟ 

من بی‌محلی میکنم اون بدتر میکشه 

بخدا دیگه روانیم کرده 

میخوای باهاش خوب تا کنی نمیشه دهنش مفت میچرخه عفت کلام نداره

میتونی بی محلش گنی؟؟؟  من بی‌محلی میکنم اون بدتر میکشه  بخدا دیگه روانیم کرده  میخ ...

چند دفعه تصمیمرفتم بیمحلش کنم امروز دیگه تا مرز جنون رفتم به خودم قول دادم کم محلش و بیمحلش کنم...ولی داغونم کرده هیچ حسی بهش ندارم باورت میشه اول ازدواج دوستش داشتم الان وقتی میخاد بهمم نزدیک بشه حس تجاوز بهم دست میده و کلی گریه میکنم ازش دلسرد شدم دست خودم نیست .