2777
2789
عنوان

درس حوزه (طلبگی ) با دو تا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 67 پست
کسی ر نمیشناسم کمک بگیرم من ایران نیستم اینجا غریبم 

کجایین مگه

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کشوری هستی عزیزم؟ چه درسایی جز دروستونه برام جالب شد

فک کنم عراق

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

اسی عراق چ جوریه برا زندگی؟ اونجا همسرت شغلش چیه؟

سلام عزیزم منم با دوبچه حوزه میخونم تا میتونی باید سرکلاس یاد بگیری نه خونه

شما چطور به امور خونه می رسید ؟

کسی ر دارید کمکتون کنه 

برای بچه هاتون چقد وقت میزارید ببخشید ممنون میشم جواب بدین

عراقم  فقه منطق سیره اخلاق و عقاید و نحو

کدوم شهرش؟ ایرانی هستید؟ 

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

شما چطور به امور خونه می رسید ؟ کسی ر دارید کمکتون کنه  برای بچه هاتون چقد وقت میزارید ببخشید ...

من خودم بشخصه تمام تلاشمو میکنم سر کلاس یاد بگیرم بعد خونه یا همونجا خلاصه مرتب مینویسم خداروشکر وقتی درس میخونم چون انگیزه و علاقه دارم امور منزل برام بهتر پیش میره بچه هامو مهد میزارم یا اگر مامانی باشه پیش ایشون درکل نیتتون رو برای درس خالصانه کنید برکت در درس خوندن و امور منزل وارد زندگیتون میشه 

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

ممنون از دلگرمی تون

فداتشم کاری نکردم

جلوی پیشرفتت رو نگیر

شک نداشته باش که میتونفقط یکم زحمت و تلاش بیشتر میخواد

کار خونه و غذا و .... میتونی روزانه تو ۳ ساعت جمع کنی دیگه

بقیش ازادی اگه خیلی خکب برنامه بچینی

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

شما میخوای بری چون ب نظرت برات لازمه دوست داری حس خوبی بهت میده و در کل ب هر دلیل برات مفیده پس برو ...

ممنونم همین درست نمیدونم وظیفم در این شرایط چیه بمونم و بهتر خانه داری کنم یا برم و ...