2777
2789
عنوان

رویای صادقه

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 32 پست
خواب دیدم پدرم میگه نمک بده  منم گفتم بابا منکه هنوز حاجت ام برآورده نشده  از یه آدم روح ...

چقدر قشنگ. انجام دادین؟ 

لطفا اگر دلتون خواست برای حاجت روایی من هم دعا کنید یا برای حاجتم صلوات بفرستید ❤️

خواب دیدم خونه مادرشوهرم خراب شده و روی خرابه ها اعلامیه پسرشو زده بودن

دو روز بعد به شکل ناگهانی برادرشوهر جوانم فوت کرد

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر. برای حاجت روایی منم دعا کنید❤️

من اتفاقای بدی که میخواد بیفته رو خواب میبینم 

چند شب قیل از سقطم خوتب دیدم

دقیقا همون شد ،بچه ام توی من مرده بود

چه خواب مزخرفی بود چه تعبیر وحشتناکی شد

اللهم عجل لولیک الفرج🌹
من اتفاقای بدی که میخواد بیفته رو خواب میبینم  چند شب قیل از سقطم خوتب دیدم دقیقا همون شد ،بچ ...

عزیزم انشالله خدا هرچه زودتر یه بچه سالم و صالح بهت بده ❤️

لطفا اگر دلتون خواست برای حاجت روایی من هم دعا کنید یا برای حاجتم صلوات بفرستید ❤️
خواب حاجت روایی هم دیدین تاحالا 

یبار نذر کردم بعدش از حضرت فاطمه خواستم فقط بهم یه نشونه بده چون میدونم الان امکانش نیست

بعد نمازخوابیدم

خواب دیدم کتاب زیارعاشورا دستمه بازش کردم لای کتاب یدونه کاغذ بود که دعای جوشن بود با صلوات حضرت فاطمه درحالی که گریه میکردم

بعدش تعبیر هرجا زدم زده بودن حاجت رواییه

یبار نذر کردم بعدش از حضرت فاطمه خواستم فقط بهم یه نشونه بده چون میدونم الان امکانش نیست بعد نمازخو ...

چه خواب خوبی. حاجت روا شدین؟

یبار نذر کردم بعدش از حضرت فاطمه خواستم فقط بهم یه نشونه بده چون میدونم الان امکانش نیست بعد نمازخو ...

منم یه حاجت دارم عزیزم 

نذر کردم و چله زیارت عاشورا گرفتم بعدش خواب دیدم پدرم میگه که نمک بده منم گفتم من که حاجت ام هنوز برآورده نشده 

از یه آدم روحانی پرسیدم گفت نذر نمک کن 

به نظرت برای منم حاجت روایی هست ؟

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 
چه خواب خوبی. حاجت روا شدین؟

میگم که فعلا نمیشه چون اون چیزی که میخوام حداقل یکسال زمان میبره🥲💔ولی خب درمورد این چیزی که میخوام بارها خواب دیدم حتی مامانمم که بیخبره خواب دیده اینارو به تعبیر نیک گرفتم تا ببینم چی میشه:)

میگم که فعلا نمیشه چون اون چیزی که میخوام حداقل یکسال زمان میبره🥲💔ولی خب درمورد این چیزی که میخوام ...

انشالله حاجت روا میشی ❤️ برای منم دعا کن

منم یه حاجت دارم عزیزم  نذر کردم و چله زیارت عاشورا گرفتم بعدش خواب دیدم پدرم میگه که نمک بده ...

احتمالا هست منم اتفاقا نمک نذر کردم میگن نذرش خیلی خوبه رد خور نداره ولی به شرط اینکه بجا و درست باشه

توکل کن بخدا انشاالله هرچی که خیره میشه