2777
2789
عنوان

کریستال جهاز

597 بازدید | 24 پست

سلام من چند تا سوال دارم به نظرتون سرویس پذیرایی کریستال برای جهاز واجبه؟

و بعد اینکه من مدل هایی که خوشم میاد خورشیدی و پی کی ، که همه میگن قدیمی و نخر ولی من خیلی دوست دارم به نظرتون این مدل ها خوب نیستن؟ 

و به نظرتون برای کریستال و چینی و سرویس قابلمه و سرویس قاشق چنگال و وسایل های ریز مثل این ها برم بانه خرید کنم خوبع؟

خب بالاخره باید سرویس پذیرایی داشته باشی مهمون میاد دیگه یا کریستال یا هرچی

شبی که رفتم با لبخند این جهان را ترک خواهم کرد چون میدانم رسالتم را به انجام رسانیده ام❤️خدایا بزرگ ترین آرزوم رو براورده کن❤️کوچیکاشم میخوام چون میدونم میدی❤️کمم نمیخوام به اندازه ی بزرگیت بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خورشیدی هفت سال پیش مد بود موقع جهیزیه خریدن من

کلا وسایلی بخر که یکدفعه مد نشده باشه چون وسایلی که ترند میشه وقتی از مد می‌ره تو ذوق آدم میخوره چیزی بخر که همیشه مد باشه

سرویس پذیرایی هم چوبی دارم هم مس دارم 

میخوای یدونه۱۲ نفره کریستال بگیر من ب شخصه دوست داشتم کریستالی ولی جدید بگیر از این خورشیدی ها نگیر بعد ی مدت از چشم خودتم می افته ساده بگیر و شیک

شبی که رفتم با لبخند این جهان را ترک خواهم کرد چون میدانم رسالتم را به انجام رسانیده ام❤️خدایا بزرگ ترین آرزوم رو براورده کن❤️کوچیکاشم میخوام چون میدونم میدی❤️کمم نمیخوام به اندازه ی بزرگیت بده
قدیمی شده بانه قیمتها خوبه به شرطی که خرید زیاد داشته باشی ارزش داشته باشه تا اونجا بری..البته شهرت ...

من کرجم اگر با ماشین خودمون بریم خیلی هزینه رفت و امد داره؟