2777
2789
عنوان

با نمازهای قضایم چه کنم؟

170 بازدید | 17 پست

نه تعدادشونو میدونم نه واقعا میتونم کلا بخونمشون یه راهکار بدید بهم که چاره ساز باشه!

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم راه کارش جبرانه 

تعدادی که حدس میزنی قضاستو بخون 

قرار نیس همشو تو یه روز بخونی 

هرروز مثلا یه چهار رکعتی قضا بخون 

حتی اگه اینم نشد هفته ای ۴ رکعت قضا هرطور شده باید در حد توانت تلاش کنی جبران کنی

هیچ راه کاری جز جبران نداره 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤
باهروعده نمازت یک بار نماز قضا بخون

حس نماز خوندن ندارم گرچه میدونم بشدت کمک کننده هست بهم... 😞بسختی برا عادیا بلند میشم ...

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
تعدادش که آسونه نشسته نمیتونی بخونی؟ راستی جزوه های حقوق من دارم ولی کل رشتمو خلاصه نوشتم بدردتون می ...

اره گلم ب ادمین پیام بده تو تلگرام جزییاتشو بهتون میگیم 

کانالتون؟

بله

عزیزم کانالتون چیه منظورم

Jozveonlineکاناله

ادمین jozveonline1

تعدادش که آسونه نشسته نمیتونی بخونی؟ راستی جزوه های حقوق من دارم ولی کل رشتمو خلاصه نوشتم بدردتون می ...

نمازهای قضا هم باید ایستاده بخونیم. فقط نماز مستحبی رو میشه نشسته هم خوند.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
نمازهای قضا هم باید ایستاده بخونیم. فقط نماز مستحبی رو میشه نشسته هم خوند.

گلی من زانوهام ضعیفه ۴۵ کیلو ام نماز یومیه هم به سختی میتونم بخونم حالا تو این شرایط قضا رو کلا بزارم کنار یا نشسته بخونم؟ کدوم بهتره؟ 

یک عدد چپی