2777
2789

اصلا رابطه ای نداریم 

هر وقت کار داره زنگ میزنه به همسرم تا حالا هم دعوتم نکرده خونه ش

تعارف هم نکرده 

همسرم یه عالمه کار داره 

خودمم میخواستم برنامه ریزی کنم درس بخونم

حتی نپرسید کار دارید ندارید ؟! جایی میخواید برید یا نه 

گفت یکی دو روز میام

حالا تا رسید گفت دو هفته میمونم

عادی باش 

کتابات بیار جلوش هم درس بخون هم هر از گاهی باهاش صحبت کن

عصرها هم برید بیرون 

دو هفته زود می گذره

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید اینجوری گفته حرص تورو در بیاره مادرشوهر پدرشوهر منم میومدن میگفتن ۱۰روز میمونیم اما سر۴روز حوصلشون سر میرفت برمیگشتن  شکر خدا من از اون وضعیت نجات پیدا کردم دیگه هرکی بیاد خونم شبش میره خونه خودش

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
از شهرستان اومده؟

خونه یکی از دخترش هم اینجاست 

اون یکی دخترش بردش تو شهر خودش ، حالا میخواد بره سفر گفت تو برو خونه پسرت ، اصلا یجوری برخورد میکنه که خونه پسرمه و انگار وظیفه مون ، خود شوهرم ناراحت چون شزایطمون اوکی نیست حتی به زور یه وعده غذا برا خودمون سرهم میکنیم  ، از نظر مالی اصلا اوکی نیستیم

به زندگی عادیت بپرس کاراتو انجام بده درس بخون  دو هفته دیگه میشه صابخونه مهمون چیه

یعنی ما غذا برا خودمون دو تیکه مرغ ابپز میکنم با سیب زمینی سرخ میکنیم با نون میشه یه وعده غذامون ، یا یه روز یه برنج عدسی چیزی میخوریم یا کوکو، برنج کیلویی از سوپر مارکت می‌خریم تو این چند ماه یکی دو بار گوشت چرخ شده گرفتیم شیش ما بیشتر گوشت نخریدیم 

دو هفته هست دیگه شما از صبح درس بخون ناهار شامم براخودت میپزی یکمم برای اون بپز غروب ها هم برید بیرو ...

تا حالا نه دعوت کرد نه تعارف نه حتی یه بار زنگ زد به شوهرم که حالتون چطوره اوضاع زندگیتون چیه 

شاید اینجوری گفته حرص تورو در بیاره مادرشوهر پدرشوهر منم میومدن میگفتن ۱۰روز میمونیم اما سر۴روز حوصل ...

نه دخترش رفته مسافرت ، این به کنار خودش که میاد برادرشم میاد خونه ما می بینش ما هو کولرمون سوخت یه کولر پنجره ای که گاز نداره با گنکه روشن تو آشپزخونه گرم باید واسم سر پا آشپزی واقعا شرایطی ندارم 

تا حالا نه دعوت کرد نه تعارف نه حتی یه بار زنگ زد به شوهرم که حالتون چطوره اوضاع زندگیتون چیه 

حالا که اومده نمیشه پرتش کنی بیرون خب باهاش حرف بزن شرایط مالیتونم بگو ولی حالا اگر دوهفته بمونه هر چی شما میخورید اونم میخوره هرچی(نون وماست)هم جزوش میشه

یعنی ما غذا برا خودمون دو تیکه مرغ ابپز میکنم با سیب زمینی سرخ میکنیم با نون میشه یه وعده غذامون ، ی ...

هر چی خودتون می خورید به ایشونم بدید سختش باشه دفعه دیگه نمیاد

مرغها رو ریش ریش کن بریز روی پلوهات پر برکت به نظر میاد با کشمش و زشک

کوکو بهش بده

دمی گوجه

لوبیا پلو 

حتما لازم نیست غذای گوشتی بپزی

برای شام ها ساندویچ مرغ باز ریش ریش کن

سالاد ماکارونی 

سالاد الویه

اتفاقا بزار ببینه چطوری دارید زندگی می کنید 

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده