2777
2789
عنوان

چرا تا یکی تاپیکی میزنه میاید میپرید بهش خونسرر باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 43 پست
بله سالمه ولی درآینده اگه ندانسته  به پست هم خوردن وازدواج کردن چی؟

آره خوب اینا سواله واقعا خدا ان شالله مشکل همه رو حل کنه من دیدم خواهر به خواهر تخمک اهدا میکنه کارشون خیلی با ارزشه ولی نمیدونم چطور میشه بعدش

شتید تین چیزی که میگه واسه بعضی ها سوال باشه اگه درست رفتار کنیم یه آگاهی برا هممون به وجود میاد که ...

اهدا اسپرم مثل تخمک نیست و شرایطش پیچیده هست. حتی از اهدا کننده آزمایش ژنتیک هم گرفته میشه. چندین آزمایش مختلف و پیچیده. 

برای همین مراجع نظرات مختلفی دارن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله سالمه ولی درآینده اگه ندانسته  به پست هم خوردن وازدواج کردن چی؟

از لحاظ شرعی نمیدونم، ولی از لحاظ علمی میگن توی یه خانواده باهم ازدواج نکنید بخاطر احتمال بیماری

اگه ژنتیک جنین کاملا سالم باشه، چرا باید مشکلی به وجود بیاد؟ و این رو هم باید در نظر بگیریم که نصف ژنتیکشون مشابه میشه چون بلخره یکی از والدین متفاوته

من مطالعه در این باره نداشتم فقط دارم حدسیات خودم رو میگم

نمیشه هرکی نظر ناپخته و ناشیانه زد بهش گفت مذهبی... اگه مذهبی بودن می‌دونستن که نظر ایشون مهم نیست ...

نه ادم به هرکسی نمیگه مذهبی نما ولی ایشون هر از چند وقت از این تاپیک ها میزنن و بشدت ادعای مذهب دارن 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
نه ادم به هرکسی نمیگه مذهبی نما ولی ایشون هر از چند وقت از این تاپیک ها میزنن و بشدت ادعای مذهب دارن ...

اصلا بحث مذهبی بودن به کنار توی اون آمریکا هم حتی دختر عمو با پسر عمو ازدواج نمیکنه

اصلا بحث مذهبی بودن به کنار توی اون آمریکا هم حتی دختر عمو با پسر عمو ازدواج نمیکنه

چی بگم من که خوندم دیدم ایشون فریاد واویلا سر دادن از افزایش حرامزادگی در ایران!!!!!

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چه میدونم ان شالله کار هیچ بنده ای به این حرفا نیوفته  هدف از زدن این تاپیک این بود که بگم این ...

وقتی از یه اهداکننده اسپرم حداکثر ۱۰ و بعضی جاها ۱۵ تا فرزند متولد بشه دیگه ایشون نمیتونن اسپرم اهدا کنن. اینطوری نیست که هزاران بچه از اون اهداکننده باشه. مشکلات ژنتیکی هم کمتر میشه.

اهدا اسپرم در ایران بندرت هست چون اکثر مردا قبول نمیکنن. 

وقتی از یه اهداکننده اسپرم حداکثر ۱۰ و بعضی جاها ۱۵ تا فرزند متولد بشه دیگه ایشون نمیتونن اسپرم اهدا ...

باریکلا ممنون این حرف حساب بود و پاسخ منطقی شما درست میگین اینو باید تو اون تاپیک یکی به اون خانوم میگفت که نگه تو ایران موج حرومزادگی درست میشه

باریکلا ممنون این حرف حساب بود و پاسخ منطقی شما درست میگین اینو باید تو اون تاپیک یکی به اون خانوم م ...

اخه حرف عاقلانه نزد و همه نی نی یار تگ کردن.

همونطور که گفتم اهدا اسپرم خیلی پیچیده ست!!

برای مردایی که اسپرمشون صفر هست تنها راهکار اهدا اسپرم هست و این مورد خیلی کم پیش میاد. اونم وقتی نوزاد دختر متولد میشه چون پدرش اهدا کننده ست و مرد اسپرم گیرنده غریبه ست، ولی میگن نوزاد دختر،محرم اسپرم گیرنده ست و نامحرم نمیشه. 

پدربیولوژیکی هم که حق پدری داره و مسئله محرم بودن و ارث و میراث هم مطرح میشه. نمیشه یک کلام گفت حرومزادگی و کل پزشکی و شرعی رو نابود کرد. 

چون دیدم علاقه دارید اینارو براتون گفتم.مبحثش طولانی هست.

آره لحنش تیز بود ولی خوب کاش این مدل تاپیک هارو بزارن به یه نتیجه ای برسه

منم بسیار موافق تبادل علم هست 

ولی زبان خوش اینجا نایابه