2777
2789

یه بنده خدا الان یه تاپیک زده بود در مورد اسپرم اهدایی سریع تاپیک و ترکوندین منم تو اون تاپیک بودم بیاین نظر بدین اگه چیزی میدونیین بگین آگاه شیم بیاین واقعا تبادل نظر کنیم یعنی چی این حرکات سریع ترکوندین

نترکید قفل شد 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترکید چقدر بی جنبه ان 

نظرش در مورد اسپرم اهدایی درست بود 

ولی ایران اینکار نمیشه و غیر قانونیه

امروز یه خبر خوندم اسرائیل جنین مصنوعی، تولید کرده همین که شنیدم به فکرم اومد این حکمش چیه؟ جنین مصنوعی کاملا بی هویت

اینجا هم مثل دنیای واقعی زبون نفهم زیاد داره، اما عزیزم من فقط تخمک اهدایی شنیدم اسپرم اهدایی نشنیدم، اما فک کنم جنین اهدایی باشه، مثلا زوج هایی که ای وی اف کردن جنین زیاد داشتن و دیگه نخواستن انتقال بدن میتونن اهدا کنن

تاپیکش نترکیده 

ایشون نمونه یک دگم مذهبیه که سرش بجای اینکه روی گردنش باشه جای دیگه است 

من ندیدم این ادمها خیری از زندگی مشترکشون دیده باشن 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اینجا هم مثل دنیای واقعی زبون نفهم زیاد داره، اما عزیزم من فقط تخمک اهدایی شنیدم اسپرم اهدایی نشنیدم ...

انگار تازه اکمده من رد نمیکنم یا بگم هست و میشه حرفم تینه بزارین صحبت کنیم چیزی یاد بگیریم چرا همه اکمدن فحش دادن