2777
2789
عنوان

آزمون شهری و افسر بی انصاف

310 بازدید | 22 پست

خانما متاسفانه ازمون من و جاریم همزمان بود یجورایی شده بود رقابتی .... خلاصه من دومین بار هم پارک دوبلمو صحیح زدم ولی الکلی گفت چون راهنما نزدی ردی ولی مطمعنم زدم و فرمون رو چرخوندم پرید!! حالا جاریم ک حتی نمیتونه یدونه پارک درست بزنه دفعه دوم قبول شده!!!عجیبه واقعا خیلی دارم حرص میخورم حتی اولین بار هم سر یه چیز چرت گف ردی!!

کوچیکترین اشتباهو ببینن رد میکنن.

مامان دوستم همه چیو درست انجام داد ولی چون استرس داشت ردش کرد

همیشه سعی کنید خودتون باشید،و اگه اینی که الان هستید خودتونید سعی کنید خودتون نباشید!!🌚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوچیکترین اشتباهو ببینن رد میکنن. مامان دوستم همه چیو درست انجام داد ولی چون استرس داشت ردش کرد

همین برام عجیبه جاریم ک حتی نمیتونه یه پارک صحیح بزنه چطور قبول شده!!!!

درکت میکنم رد شدن تو آزمون شهر ب خودیه خود خیلی حس بدیه دیگه اگه رقابتی بشه بیشتر ولی خب هفته دیگه اون نیست و راحتی و قبول میشی حتی میتونی بگی فقط چند نفر قبول شدیم انقددددد که افسر جدیده سختگیر بود

نمیدونم واقعا یا پارتی دارن یا افسرشون خیلی منصفه! چون این افسر تمام هدفش اینه همه رو رد کنه با این ...

یعنی اولین اشتباه ؛ آخرین اشتباهه؟سریع رد میکنن؟

وااای خدایا؛ من یه ماه دیگه نوبت تو شهری دارم برا اولین بار.

از الان استرس گرفتم.😥

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
همین برام عجیبه جاریم ک حتی نمیتونه یه پارک صحیح بزنه چطور قبول شده!!!!

حتما درست انجام داد

الکی که قبول نمیکنن

همیشه سعی کنید خودتون باشید،و اگه اینی که الان هستید خودتونید سعی کنید خودتون نباشید!!🌚🌱
درکت میکنم رد شدن تو آزمون شهر ب خودیه خود خیلی حس بدیه دیگه اگه رقابتی بشه بیشتر ولی خب هفته دیگه ا ...

اخه جاریم میگه بهش حتی گیر نداده کمربند ببند ولی این افسره بخاطر یه راهنما دیر زدن منو رد کرد!!!!