2777
2789
جهاد نمیدونم عزیزم.  اره دیگه بیمارارو میارن و میبرن، خانمای قوی هیکل میخاد اینکار

فک کنم اینهایی که پشت بی سیم هستن و جواب میدن وقتی زنگ میزنیم 115، همین رشته فوریت هستش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک آخر منم چک کنید🥺👣

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
کاربر احسان ۱۱۵ هست نتونستم تگش کنم خیلی خوب راهنمایی می کنه  فکر کنم کاربریش احسان۱۱۵۱۱۵ باشه ...

نیست همیچین کسی 😢

اگه میشناسیش میشه تگش کنی واقعا نیاز دارم

فک کنم اینهایی که پشت بی سیم هستن و جواب میدن وقتی زنگ میزنیم 115، همین رشته فوریت هستش 

ببین یجور هس تو جاده اینا میری سراغ مصدوم برا انتقال به مراکز درمانی یجور دیگه کارت تو اورژانس به قولی شما تلفن جواب میدن تو همون اورژانس وقتی کار پرستارا سنگینه و نیرو کم دارن وضعیتای اورژانسی رو چک میکنن

ان شاء الله که هر چی خیره برامون اتفاق بیوفته 

انشالله چون با این طرح مسخره معدل دیگه شانسی برا رشته تاپ ندارم فرصت ترمیم معدلمم سوزوندم حتی اگه بمونم کنکورمم عالی جواب بدم باز ترازم فاجعه میشه با ۵۰ درصد معدل😥

نیست همیچین کسی 😢 اگه میشناسیش میشه تگش کنی واقعا نیاز دارم : /discussion/topic/11977522/%d9%81%d9%88%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?postId=309123273

سلام خوبین چرا من همین الان تاپیکش میخوندم