الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
فک کنم اینهایی که پشت بی سیم هستن و جواب میدن وقتی زنگ میزنیم 115، همین رشته فوریت هستش
ببین یجور هس تو جاده اینا میری سراغ مصدوم برا انتقال به مراکز درمانی یجور دیگه کارت تو اورژانس به قولی شما تلفن جواب میدن تو همون اورژانس وقتی کار پرستارا سنگینه و نیرو کم دارن وضعیتای اورژانسی رو چک میکنن
انشالله چون با این طرح مسخره معدل دیگه شانسی برا رشته تاپ ندارم فرصت ترمیم معدلمم سوزوندم حتی اگه بمونم کنکورمم عالی جواب بدم باز ترازم فاجعه میشه با ۵۰ درصد معدل😥