2777
2789
عنوان

همفکری میخوام عجله کنید

142 بازدید | 22 پست

امروز شوهرم از کربلا میاد وضع مالیمون خیلی اوکی نیست ولی خونوادم وضع مالی خوبی دارن خونوادم انتظار یه شام دارن و شوهرم میگه من ندارم میتونم از کسی قرض کنم کارمو راه بندازم بعد بهش بدم اما خب به این زودیام نمیتونم قرضمو پس بدم اگه هم قرض کنم میتونم فقط به خونواده خودم مهمونی بدم به خانواده شوهرم نمیرسونه و باید بیشتر باشه چون جمعیتشون زیاده مادرشوهرمم تا عمر داره ولم نمیکنه میگه چرا واسه خونواده خودت داشتی برای ما نداشتی بدی چیکار کنم خواهرشوهرمم به هوای شام و مهمونی اومده موندگار شده توخونه چیزی ندارم چیکار کنم ازیناییم که بهش میگن طبل توخالیا

خب قرض کن یه غذای ارزون با مقدار زیاد درست کن مثلا آشی چیزی یه پلوی مخلوط مثل عدس پلو با مخلفات و.. 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این شرایط فکر نمی کنی سفر کربلا واجب نیست ؟

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .