من از ۷هفته لک بینی داشتم دکتر بهم شیاف داد تا الان که ۱۱ هفته هستم استفاده کردم از هفته ۹ به بعد دیگه لک بینی نداشتم بازم از دیروز شروع شده خیلی میترسم
کسی بوده مث من باشه چیکار کردین خوب شد یا کسی هست الان هماتوم داشته باشه لطفا بیاین بگین
به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤
خیلی باید مراقب باشی دکتر بهت نگفته بوده استراحت مطلق باشی؟
عزیزم تا کی باید استراحت مطلق باشه؟؟
به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤
واسه من سونو گفت مشکلی نداری،ولی لکه بینی هم دارم،پس واسه من هماتوم نیست؟
دکتر خودش باید تشخیص بده من اینو نمیدونم ولی من تا سه ماه اول استراحتی بودم
باشه گلم ازت ممنونم...الان بچه تون به دنیا اومده؟