2777
2789

من از ۷هفته لک بینی داشتم دکتر بهم شیاف داد تا الان که ۱۱ هفته هستم استفاده کردم از هفته ۹ به بعد دیگه لک بینی نداشتم بازم از دیروز شروع شده خیلی میترسم

کسی بوده مث من باشه چیکار کردین خوب شد یا کسی هست الان هماتوم داشته باشه لطفا بیاین بگین

شکوفه هلو هستم🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم الان هفته ی ۹ هستم،از هفته ی ۷ لکه بینی دارم،دکتر شیاف داده،ولی نگفت هماتوم هستش،شما از کجا فهمیدید هماتومه؟؟

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤
خیلی باید مراقب باشی دکتر بهت نگفته بوده استراحت مطلق باشی؟

عزیزم تا کی باید استراحت مطلق باشه؟؟

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤
سونو گفت

واسه من سونو گفت مشکلی نداری،ولی لکه بینی هم دارم،پس واسه من هماتوم نیست؟

دکتر خودش باید تشخیص  بده من اینو نمیدونم ولی من تا سه ماه اول استراحتی بودم

باشه گلم ازت ممنونم...الان بچه تون به دنیا اومده؟