2777
2789
عنوان

از مامان بابام کینه دارم😭💔

226 بازدید | 7 پست

مالی مشکلی نداشتم و ندارم ولی بحث اینه سر هر چیزی منت گذاشتن سرم و منو ترسونده بودن و همش در برابر امکاناتی که بهم میدادن نتیجه میخواستن نزاشتن به حال خودم باشم مثلا کلاس ریاضی میری؟ درصد هات باید بالای ۶۰ باشه پایین میومد رسوام میکردن تخت یا کمد خریدن دعوا میشد بینمون سر یه موضوعی میگفن  چرا قدر دان ما نیستی؟؟ همه چی برات فراهم کردیم چه مشکلی داری؟ انگار منو از پرورشگاه آورده بودن  همه چیو تو سرم می کوبوندن و همه چیو تو پول خلاصه میکردن من کودکی و مخصوصا نوجوانی ناآرامی داشتم همش جنگ و دعوا پول و مال به چشمم نمیاد میگم خسته شدم این زندگی رو نمی خوام میگن مالی ک همه چی داری الان مال به چشمم نمیاد و قدر دان چیز هایی که میخرن نیستم چون فکر میکنم انقدر از نظر روحی اذیتم کردن آزارم دادن و آزار فیزیکی و روحی دیدم آدم‌ افسرده و مهر طلبی شدم ک هر چی بهم پول بدن‌ کمه ولی بعضی وقتا عذاب وجدان میگیرم 😭💔

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

منم الآن با مامانم دعوا کردم 

مهمونی میخواد بده اونم ۷۰ نفر

از منم توقع داره مثل کوزت کار کنم

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

منم الآن با مامانم دعوا کردم  مهمونی میخواد بده اونم ۷۰ نفر از منم توقع داره مثل کوزت کار کنم

🥲🥲💔

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل منی وقتی میخاستم عقد کنم خونم خیلی کوچیک بود بهشون گفتم که خونه جادار نیست و مهمون از شهرستان بیاد یا کلا برای جشن آدما جا نمیشن تو خونه خلاصه یه خونه بررگتر گرفتیم الا هرچی میشخ میگن این خونه رو واسه تو گرفتیم واسه تو کرایه بیشتر میریم خوبه ابروی خودشونو جلو فک و فامیلاشون جمع کردم ما همدردیم الا دلم برای خودم و همه زندگیم میسوزه به فکر خودکشیم اما میترسم 

منم یه همیچین وضعیتیم ولی خیلی خیلی بدتر از تو و تنها کاری که میتونم برا ارامشم کنم اینه که از دستش ...

هییی🥲❤ عالیه ولی منم کسی رو ندارم فرار کنم فامیل داغون ترن

مثل منی وقتی میخاستم عقد کنم خونم خیلی کوچیک بود بهشون گفتم که خونه جادار نیست و مهمون از شهرستان بی ...

الهی چقدر سخت🥲

😕 فامیل که کلا مال همه داغونن ببین فک کن کل هفته پیش مامان بزرگم اینام بعد فقط یه روز که میا ...

💔💔💔