2777
2789
عنوان

بچه ها راجب یکی از زن داداشام سوال دارم لطفا راهنمایی م کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 22 پست
اگه باداداشت خوشن کاریشون نداشته باشین

ببین هنوز فقط یه حلقه بردیم ، نمیذاره داداشم پس انداز کنه. انگار داداشم داره دختر شوهر میده داداشم فرستاده اتو گرفته جارو برقی ، لباسشویی ، و ... ابمیوه گیر ،چرخ گوشت،  هر ماه هم به بهانه های مختلف پول لباس ، ارایشگاه و کراتین،  در حالی که می دونیم تو خونه باباش هیچی پول تو جیبی بهش نمیدن ، حتی برگشته به داداشم گفته وام ازدواجم باید بدیم بابام، بابام پول نداره. خودت جهیزیه ام بخر ، شیر بهامم باید بدی ، در حالی که باباش وضع مالی ش بد نیست، گفته ما رسم نداریم برا داماد لباس و حلقه بگیریم، نمیخوای بخری یا پول ندارید یه حرفه چرا میگی رسم نداریم، ولی خودش طلب همه چیز کرده 

تو تاپیکت گفتی اون خانواده به دختراشون اهمیت نمیدن برعکس  اون خانواده خیلی سیاست مداره براشونم ...

دختره گریه میکرد قبل اینکه بریم خواستگاریش، میگفت بخدا تابحال از اصفهان بیرون نرفتیم، جایی نمی برنمون، حتی خود اصفهانم بلد نیستیم ، هوش بحالت تک دختری همه جا میری ، داداشات هوات رو دارن ، ما تا سر کوچه بریم داداشام میگن ج.ن.د.ه.ا.ی 🤔🫠🤨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختره گریه میکرد قبل اینکه بریم خواستگاریش، میگفت بخدا تابحال از اصفهان بیرون نرفتیم، جایی نمی برنمو ...

خب با همون حرفا خوب خامتون کرده دیگه مامانش حرفه ای بارش اورده

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴
به نظرت چطور از چشم داداشم بندازمش؟

هرطورشده اینکاروبکن چراراضی شدیدبریدهمچین دختری روبگیریداتفاقاچندموردبودواسه شهرهای اطراف اصفهان یکیشون که من بودم رفته بودیم تفریح بااشنامون اینایکی ازفامیلاشون گفت دعوتیدبریدفلان خونه به شوخی گفتن پسری که باهاتونه دخترشوببینه شایدبپسنده مابعنوان مهمونی رفتیم دیدیم کلی ادم هستن یه جوری صحبت میکنن انگارخواستگاریه کلیم پذیرایی وتحویل گرفتن خلاصه راه درونزاشتن اینقدجوبدبودتورودربایستی مادرپسره گفت نهایتش قبول کنیم بعدبریم پشت سرمونونگاه نمیکنیم اخه هربارمیخواستن بیان بیرون بامحبت اینانمیزاشتن اخرسرگفتن حلقه بخرن نشونی بزارن بعدبرید.خلاصه ش کنم دختره عروسشونه.دخترروعقدکنیدمیادمیشینه توخونتون دیگه نمیره نمیزاره تاعروسی بگیریدیاخرج عروسی بیفته گردن باباش تمام اموال داداشتم بعدابه اسمش میزنه 

خب با همون حرفا خوب خامتون کرده دیگه مامانش حرفه ای بارش اورده

نه واقعابادختراشون همینطورن منتظرن یه پسرپاشوبزاره توخونشون بادخترشون هماهنگن پسره دخترشونوبگیره من یکی رومیشناسم دختره میگفت رفتم اشغالاروبزارم درخونه چون پسرهمسایه دم دربوده داداشم یه ساعت فقط زدتمم ازبلاهایی که سرش میوردن میگفت حالت بدمیشدالان بایدببینیش پسره روبیجاره کرده یه سروضعه افتضاحی براخودش درست کرده عقده همه چیزروداره چندبارم جداشده دوباره بخاطربچه هاش کسی بهترازشوهرش گیرنمیومده برگشته اونم مثل ازدواجش بازورواسطه کردن بچه هاش