2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی بنظرتون ؟

44 بازدید | 10 پست

دوستان دیروز مهمون بودم یهو دیدم شکمم خیلی درد کرد یهو خون اومد رفتم دستشویی دیدم لباس زیرم لکه های صورتی روشم لکه قهوه ای بود بعدش رفتم یکمی استراحت کردم پاشدم دیدم خون اومده یه عالمه بعدش پد گذاشتم شب که اومدم خونه تست زدم تست دو خط زد ولی خط دوم خیلی خیلی خیلی کم رنگ بود اصلا دیده نمیشد بعد امروزم خون هست ولی خیلی کمه میبینین تو پریود خودتو فشار میدی خون میریزه ولی هر چقد خودمو فشار میدم خون نمیاد هرزگاهی خودش میاد لخته هم کمه اصلا نیست حالت ترشح داره توروخدا بگین خیلی نگرانم 😟 

لک لانه گزینی معمولا یکباره ادامه نداره

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز تخمک گذاری من اقدام کردم و دو روز قبل اون و همچنین مجدد دو روز قبل اون یعنی حدودا ۱۳ روز ۱۵ روز ...

خب چرا نمیری یه ازمایش بدی خیالت راحت باشه 

ولی بنظرم  بارداری گلم

هرچی خدابخواد🦋خدا که بد نمیخواد⛓🌎