2777
2789
عنوان

وام فوری

8294 بازدید | 33 پست

سلام چندروز پیش ی آگهی دیدم ب نام وام فوری زنگ زدم میگ شرکت ایرانیان گستر یعنی اصلا بانک نیست شرکته وام میده چهاردرصد بنظرتون کلاهبرداری نیست این شرکت؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این شرکت ها که زیاد شده.. در واقع از بانک وام می‌گیری ولی کارهاش رو شرکت انجام میده برات با واسطه‌هایی که دارن فوری میدن!!!!! درصد خودشون رو هم برمیدارن... 

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 
حساب ندارم تو بانک‌ فک کنم باید چندماه با حسابت کار کنی منم الان خیلی ب وام احتیاج دارم

ی پنجاه شصت میلیون بدهکاریم بیست و سه سالمه دندونا جلوم هم سه تاشون ریخته ماه بعد هم عقد برادرشوهرمه شوهرم هم حقوقش نه تومن در ماه باید ی وامی چیزی بگیرم

حساب ندارم تو بانک‌ فک کنم باید چندماه با حسابت کار کنی منم الان خیلی ب وام احتیاج دارم

آره باید پول بخوابونی تو بانک که بهت وام درصد پایین بدن در غیر اینصورت درصد سود بالایی ازتون میگیرن

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
آره باید پول بخوابونی تو بانک که بهت وام درصد پایین بدن در غیر اینصورت درصد سود بالایی ازتون میگیرن

کلا میخاستم ببینم این واقعا وام میده شرکته یا کلاهبرداری

یعنی کلاهبرداری نیست؟ 

ببین اگر بهت گفت اول باید فلان مبلغ بدی که کارت رو راه بندازم کلاهبرداره ولی اگر گفت درصد خودم رو آخر کار از مبلغ وامت بر میدارم اوکیه... منتها درصد خودشون ۸ تا ۱۲ درصده شما فکر کن درصد بانک هم ۲۳ باشه یک مقدار هم بلوکه میشه یعنی شاید اگر ۱۰۰ وام باشه شما ۷۵ دستت بگیره

، 

ضرر که نداره برو پرس و جو کن از خودشون ببین چطوری کار می‌کنن... ولی من چند بار تا حالا گرفتم و البته که دو بار هم سرم کلاه رفت تا آدم مطمئن پیدا کردم