2777
2789
عنوان

تجربه ی اون هایی که سوره بقره خوندن

15565 بازدید | 45 پست

دیشب حس میکردم که تو زندگیم سنگینی افتاده..اومدم نی نی سایت دیدم  میگن سوره ی بقره خوندن ونصفشون مریض میشن یا یه دعوای حسابی میکنن یا یه ادم مشکوک تو خونه میبینن.بچه ها شما تجربه ای دارین؟ مگه با خوندن قران نباید این مسائل حل بشه..چه وضعشه بیشتر ادم میترسه که 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون قبل پخش سوره یا خوندنش باید تحصین کنید یعنی سپر در برابر نوجودات ارگانیک و شرور بسازید چون وقتی قرآن پخش میشه عذاب میکشن بهت آسیب میزنن تا خوندن و پخش رو متوقف گنی برای همین هربار قبل از خوندن یا پخش باید پنج بار ایه الکرسی و ناس فلق رو بخونی فوت کنی بخودتون بعد بقره رو پخش کنید دزگه اسیب نمیبینید

اداب دیگه هم داره مثل پاکسازی گردن خونه و زدودن الودگی و نجاست از فرش و وسایل و...تا نتیجه بگیری

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
نباید بخونی که  باید صوتی رو گوش بدی

من صوتی رو گوش میدادم میگن ممکنه دعوا بشه تو خونتون یا چیزی ببینی اما باید ادامش بدی 

من صدای یه مرد وشنیدم که عا یه لهجه حرف زد اما مشکلمم حل نشد

خدایا شکرت🦋🦋🌱🌱🌻🌻

من شنیدم سنگینی افتاد باید استغفار  زیاد کنین شاید روزی ۳۰۰۰  تا بیشتز حتی و ترک نکنی 

یوقتایی ممکنه خاطرت بیاد کجاها خطاهای ریز و درشت  داشتی این مدت که سنگینی افتاد

بعد قشنگ‌پاکسازی کنی صدقه بدی و از خدا طلب مغفرت و جبران کنی

یوقتایی ماها خیلی ضعیفیم و این خداوند هست که با قدرت و مرحمتش برامون جبران میکنه همینکه متوجه شدیم

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
پس من که حفظ کردم باید بدبخت عالم باشم با حرف شما پس چرا تو بارداریم میخوندمش و اینقدر با ارامش همه ...

والا دوست دارم باور نکنم..یعنی  از خدامه..ولی بعضیا تجربشون عجیبه