من اولش نمیدونستم. مثلاً ضبط ماشین میآورد. فرمون ماشین. روکش و لوازم داخل خودرو. کارش داخل بنگاه هست و معامله ماشین میکنن. میگفت هر ماشینی بیارن که بفروشیم اگر بخان یک دستی به سر و روش میکشیم و میفروشیم. میگفتن وقتی وسایل ماشین را عوض میکنیم وسایل قبلی را برا خودمون برمیداریم. دست مزد هم میگیریم. بعد وسایل داخل ماشین را برا دوستاش کادو میبره. یا اینکه مثلاً میگفت ماشین صفر برا فروش می آوردن و ما جعبه کمک های اولیه اش بر میداشتیم. به نظرم هرچیزی برا ما آورده حرومه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
اخه نمیدونما ولی خریداراگه شرط کرده باشه این چیزا روش باشه بعد ورش دارن خوب طبیعتا اون خریدو فروش اشکال داره ولی وقتی خریدار نگفته و شرط نکرده در حقیقت اون جنس رو اگاهانه خریده بنظرم اشکالی نداشته باشه اگه بخوای اونجوری حساب کنی تمام خریدو فروشها یه اشکالی توش میتونه باشه