2777
2789
عنوان

بیاید بهتون چندتا محصول خوب پوستی معرفی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3954 بازدید | 38 پست
این رنگاشه با توجه ب پوستت انتخاب کن من دومیرو میزنم

فدای تو بشم ک

اینقده  گلی عزیزکم 

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم تاپیکت سیو کردم بعدا ببینم 

خاستم بپرسم برا چربی صورت باید چکار کنم؟ چطور کنترلش کنم ؟

همش صورتمو با صابون میشورم ولی بعد چن مین دوباره چرب میشه ضمنا بگم صورتم مختلطه 

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩
سلام عزیزم تاپیکت سیو کردم بعدا ببینم  خاستم بپرسم برا چربی صورت باید چکار کنم؟ چطور کنترلش کن ...

برای کنترل چربی این محصول خونگی رو هم امتحان کنید بنظرم

یه قاشق ماست+ یه ق قهوه+روغن زیتون.. ترکیب کنید و صورتتونو ماساژ بدید باهاش

اگه توی تاپیکی بحثی راجع به کتاب، طبیعت، فیلم، ورزش و تاپیک های دعا حتمااا تگم کنید
برای کنترل چربی این محصول خونگی رو هم امتحان کنید بنظرم یه قاشق ماست+ یه ق قهوه+روغن زیتون.. ترکیب ...

ممنون 

هر روز؟

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩
فدات گلم من پوستم خوشکه و حساسه هرروز که میرم سرکار پنکک استفاده می کنم بجای ضد آب  نمی‌دونم&nb ...

بجای پنکک بی بی کرم یا سی سی کرم بزن )برند فارماسی(

زیر این کرمم کرم آبرسان بزن

برای سرتم شامپو فری سولفات بزن (برند استم سل هم قیمتش خوبه هم خودش برای نوع ب نوع مو هم شامپو و ماسک داره

بجای پنکک بی بی کرم یا سی سی کرم بزن )برند فارماسی( زیر این کرمم کرم آبرسان بزن برای سرتم شامپو ...

ممنونم عزیزم 

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️
سلام عزیزم تاپیکت سیو کردم بعدا ببینم  خاستم بپرسم برا چربی صورت باید چکار کنم؟ چطور کنترلش کن ...

ی دوستیمون بالاتر تو همین تایپیک مثل شما بود گفتم چیکار کنه

برو بالاتر بخون عزیزم