2777
2789
عنوان

فیبروم

89 بازدید | 11 پست

من یکساله فهمیدم فیبروم دارم فبلش چنتا دکتر هم رفته بودم برای لکه بینی فیبرومم سال پیش زیر ۱ سانت بود امسال که رفتم گفت ۱ سانته حالا چند میلی متر اینور اونور شده ولی من خیلی استرس دارم ذهنم بهم ریخته

مامان من داشت فیبروم . سال ۸۷ جراحی شد و خارجش کردن . نزدیک ۴۰ جلسه هم پرتو درمانی شد

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳ الی ۴ روز لکه بینی دارم برای رحم سرد چی بخورم دقیقا؟؟

باید سردیو تا میتونی حذف کنی زیر شکمت و پاهاتو گرم نگه دار و دمنوشای گرم مثل چایی کوهی و اویشن بخوری تو چایی دارچین بریز و تو پریودی سردی نخور از یه هفته قبلشم. خوب میشی. از فیبرومت نیست گلم یه سانت هیچ حساب میشه بعدشم از ۱۰۰ نفر ۷۵ نفر دارنش فقط یه سری خودشون خبر ندارن

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم😌
بچها بیشتر از همه آب نخوردن باعث فیبروم میشه. تشنگی پدر مریضیهاست

واقعا من خیلی کم آب میخورم 

تو خانواده مون هم خیلیا فیبروم داشتن

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

بچها 6 عامل اصلی فیبروم اینها هستن.۱_ تشنگی و آب نخوردن، 2_ رعایت نکردن بهداشت توسط همسر و خود فرد3_ شورتهای پلاستیکی4_ کاندوم های بی کیفیت و غیر عادی، ورود هر شئ غیر معمول به بدن .5_ استفاده از دستمال کاغذی برای تمیز کردن واژن6_ توالت های عمومی، تا مجبور نشدید نروید و تگر رفتید با بطری آب مخصوص به خودتون شستشو کنید، و دستان آلوده به در و دیوار یا شیر آب را به بدنتون نزنید هنگام شستشو. همچنین یادتون نره که مستعد ترین جای بدن در خانمها از لحاظ عفونت رکتوم(مقعد) و واژن هستند. 

قدر خودتو بدون. تادیگران هم احترام بزارن بهت.