پیاز نگینی و فراوان خرد کن
ته قابلمه که باید بزرگ باشه روغن بریز و پیازهاتو بریز که کف پر بشه با پیاز بعد مرغ هاتو بچین کف قابلمه روهمشوم نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بزن و پشت و روشون کن که سطحی که ز وبه داره رو به کف قابلمه باشه
روی مرغ هات کمی آب زعفران بریز
بعد بدون حتی یک قطره آب به در بسته با شعله در حد دمگذاشتن برنج بذار بپزه و دقت کن برا قابلمه بزرگ شعله کوچیک رو انتخاب کن مثلا برا قابلمه سایز ۲۸ اون دوتا شعله های گاز که کوچیک ترن
بذار آهسته دم بکشه
خودش آب میندازه بعداز تقریبا ۳ ساعت یا ۴ ساعت رب رو سرخ کن تو روغن به مرغ ها اضافه کن و روش آب جوش بریز و پنج دقیقه بذار درشت با در باز و شعله زیاد بجوشه که آب مرغ غلیظ هم داشته باشی فقط به حدی آب بریز که اندازه آب مرغ مصرفی سرسفره باشه بهد از ده دقیقه دوباره شعله رو کم کن که ربش هم بپزه تقریبا نیک ساعت بگذره کافیه
آخرسر هم خاموش کردی چندتا قاشق آب زعفران روی مرغات و تو آب مرغ بریز
و برای اینکه مرغ هات خرد نشن اولش مرغهاتو تو روغن کمی سرخ کن
من اینطوری میپزم هرکس خورده بدجور تعریف میکنه فقط حتما حتما باید زمان بدی و شعله خیلی خیلی کم باشه و کوچیک نسبت به قابلمه