2777
2789

سلام خانوما امشب برا شام مهمون دارم میخوام زرشک پلو با مرغ درست کنم تورو خدا یه دستور خوشمزه میگین آبروم نره پیش مهمونا.....

پ .ن الان شاید بگین یه زرشک پلوئه دیگه چیزی نیس ولی تازه ازدواج کردم کلا هیچی بلد نیستم بپزم به اون صورت ....

اول مرغارو سرخ کن بعد برشون دار پیاز نگینی سرخ کن تو قابلمه با فلفل دلمه ای و ذرت و نخود فرنگی و اینا بعد رب و ادویه بزن و مرغارو بچین و آب بریز تو قابلمه نه اونقدر که روی مرغاتو بگیره زیاد نریز 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرغ سرخ کن.

بعد پیاز نیگنی کن تفت بده یکم سبک شه بهش رب بزن قشنگ تفت بده خامی رب گرقته شه و رنگش در بیاد.مرغارو بچین رو مواد ربی یکم ادویه بزن،یدونم عصاره مرغ الیت بزن آب بریز بژار بپزه.تقریبا تا روی مرغا آب بریز ک خوب بپزه.در آخر حتما زعفرون بریز رو مرغات بزار نیم ساعت بپزه بعد خاموش کن 

معرکه میشه

یا میتونی تو مرحله پیاز تفت دادن فلفل دلمه و هویج بندازی همین مراحلو بری عوضش دیگه زعفرون نزنی اخرش

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️

اول مرغ ها رو سرخ کن بعد یه قابلمه بذار اول پیاز خلالی رو سرخ کن بعد رب گوجه و ادویه و گوجه رو سرخ کن بعد هویج که درشت خرد شده رو بنداز بعد فلفل دلمه ای درشت خرد شده بعد مرغ ها رو ...آب جوش بریز توی خوراک در آخر وقتی مرغ پخته شده کمی زعفران و کمی آب لیمو اضافه کن

مرغ سرخ کن. بعد پیاز نیگنی کن تفت بده یکم سبک شه بهش رب بزن قشنگ تفت بده خامی رب گرقته شه و رنگش در ...

مرسی عزیزم....

مهمونا کلا چهار نفرن بنظرتون برای این تعداد چند تکه مرغ بزارم خوبه؟

مرغتو بذار آب پز شه با رون مرغم درست کن خوشمزه شه حالا اگه دوسم داشتی سینه هم بذار موقع اب پز یکم زردچوبه چ نمک و ابلیمو برن و یه پیازم خورد کن بذا قشنگ بپزه که بوی بد مرغم گرفته شه بعد ک پخت بریز تو ابکش روغن تو ماهیتابه بریز مرغا رو سر کن ن ک خیلی خشک شع یکم طلایی شه خب تموم ک شدن یه پیاز درشت رنده کن با روغن تفت بده بذا قشنگ طلایی شه ک خام نباشه بعد دو تا سه قاشق رب بزن با پیاز خوب سرخ کن ک مزه خامی نده سست ادویه کاری فلفل سیاه و قرمز یکم پودر دارچین بریز با سس تفت بده تفت ک دادی دو تا سه لیوان آب جوش بریز تو سس بذا جوش بیاد بعد مرغانو بذا داخل سس یکم قل بخورع پای گازو کم کن این از مرغات میتونی فلفل دلمه هم بریزی برای خوش طعم شدن

حالا برنجو ک خیس کردی از قبل اب بذار رو گاز جوش اومد برنجو بریز برنج ک یکم پخت ابکش کن ته قابلمتو سیب زمینی بذا البته یکم روغن با زعفرون ته قابلمه بریز بعد سیب زمینیاتو بذار برنجو بریز دمی بذا بذارش رو گاز ۴۰دیقه پاشو کم کن حالا زرشکاتو بشور تو صافی یکم کره اگه نداشتی روغن مایع بریز ماهیتابه زرشکارو بریز تفت بده دو سه دیقه ک نسوزه بعد دو قاشق شکر اضافه کن یکم دیگه تفت بده برنجت ک دم کشید یکم حدا بریز تو یع ظرف زرشکارو قاطیش کن زعفرونم بزن برنجت ک اماده شد بکش تو دیسک روشو با همون زعفرون تزیین کن حالا جزئیاتم داشت خلاصش کردم امیدوارم به دردت بخوره توضیحاتم

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

ساعت ۲ مرغ هاتو که هر تیکه به اندازه مهمان هات هست بزار داخل آب جوش بخوره بعداز ۱۵ دقیقه که جوشید درشو برار خاموشش کن تا یخ مرغ هات وا بره ، وقتی وا رفت یخشون  از آب بگیر و در تابه روغن و زرد چوبه بریز مرغ هارو سرخ کن در حدی که یکم طلایی بشه ، حالا پیاز بزرگ را رنده بزن سرخ کن، سه حبه سیر رنده فلفل دلمه بزرگ رنده ،ادویه زرد چوبه زعفران بزن برگ بو چوب دارچین  عصاره مرغ ، هویج خرد شده به همراه مرغ هات بریز آب جوش بریز نیم ساعت آخر پخت رب گوجه را در روغن سرخ کن بهش نمک و یه کمی ( نصف قاشق غذاخوری آب لیمو بزن ) 

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

ممنون عزیزم.....فقط از ساعت چند شروع کنم بپزم خوبه 

مرغ کلا دو سه ساعت بیشتر زمان نمی‌خواد برای پخت

چهار پنج ساعت قبل اینکه سفره باز کنی هم شروع کنی به پخت کافیه

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

مرغتو بذار آب پز شه با رون مرغم درست کن خوشمزه شه حالا اگه دوسم داشتی سینه هم بذار موقع اب پز یکم زر ...

ممنونم  عزیزدلم بابت توضیحات کاملت ....

بخدا یجوری استرس گرفتم حالا خوبه زیاد نیستن🤦🏻‍♀️

ببخشید فقط چندتام سوال دارم مهمونا چهار نفرن برا این تعداد چند تیکه مرغ کافیه ؟

خورشت و از ساعت چند بپزم خوبه ؟

پیاز نگینی و فراوان خرد کن

ته قابلمه که باید بزرگ باشه روغن بریز و پیازهاتو بریز که کف پر بشه با پیاز بعد مرغ هاتو بچین کف قابلمه روهمشوم نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بزن و پشت و روشون  کن که سطحی که ز وبه داره رو به کف قابلمه باشه

روی مرغ هات کمی آب زعفران  بریز 

بعد بدون حتی یک قطره آب به در بسته با شعله در حد دم‌گذاشتن برنج بذار بپزه و دقت کن برا قابلمه بزرگ شعله کوچیک رو انتخاب کن مثلا برا قابلمه سایز ۲۸ اون دوتا شعله های گاز که کوچیک ترن

بذار آهسته دم بکشه

خودش آب میندازه بعداز تقریبا ۳ ساعت یا ۴ ساعت رب رو سرخ کن تو روغن به مرغ ها اضافه کن و روش آب جوش بریز و پنج دقیقه بذار درشت با در باز  و شعله زیاد بجوشه که آب مرغ غلیظ هم داشته باشی فقط به حدی آب بریز که اندازه آب مرغ مصرفی سرسفره باشه بهد از ده دقیقه دوباره شعله رو کم کن که ربش هم بپزه تقریبا نیک ساعت بگذره کافیه

آخرسر هم خاموش کردی چندتا قاشق آب زعفران روی مرغات و تو آب مرغ بریز

و برای اینکه مرغ هات خرد نشن اولش مرغهاتو  تو روغن کمی سرخ کن

من اینطوری میپزم هرکس خورده بدجور تعریف میکنه فقط حتما حتما باید زمان بدی و شعله خیلی خیلی کم باشه و کوچیک نسبت به قابلمه

مرغ کلا دو سه ساعت بیشتر زمان نمی‌خواد برای پخت چهار پنج ساعت قبل اینکه سفره باز کنی هم شروع کنی به ...

اره  واسه شام باشه ساعت پنج و اینا شروع کن واسه ناهار باشه ک نه یا ده شروع کن مرغ دو ساعت باشه قشنگ میپزه 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد