2777
2789

ما یه مقدار ولخرجیم 

واسه همین دنبال یه خونه ی پیش فروش میگشتیم که بهمون فشار هم نیاد و سرمایه گزاری هم کنیم ... خیلی گشتیم و مورد مناسب و خوبی پیدا نمیکردیم

تا اینکه من تو شکرگزاری شبانه ام ، تو دفترم نوشتم یه خونه ی خوب میخوام که پیش خرید کنیم 

زیرشم نوشتم شرایطش خوب باشه و همونی باشه که میخوام دو تومن هزینه ی درمان یه گربه رو میدم 

تا اینکه حدودا یک ماه پیش یه خونه ی عالی پیدا کردیم با مبلغ خیلی خوب

شنبه صبح با همسرم رفتم محل کارم و وسایلمو گذاشتم و رفتم جایی برای آزمون اسممو بنویسم . همینکه از ماشین پیاده شدم ، جلوی در مترو یه گربه نشسته بود و به آدما التماس میکرد کمکش کنن . زدم زیر بغلم و بردمش دکتر .. دقیقا هزینه هاش دو تومن شد ... تو کلینیک که نشسته بودیم سرم پیشی تموم شه ، زنگ زدن بیایین قرارداد رو بنویسیم و تمام

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

معجزه ی شکرگزاری های روتین رو دست کم نگیرید

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر میکنم کلا آدم خوش شانسی هستین 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

چند وقت پیش یکی تو سایت بود می‌گفت اینا همه از سمت فرقه های شیطانی کمک میکنن و..یه چیزی تو همین مایه ها😂منم باور داشتم به این شکرگذاری بعد حرفای این کاربر دیگه گرخیدم 

-امیدوارم رویاهات فقط یک رویا باقی نمونه-                        infj
عزیز یه سوال شما ۲۰ کیلو وزن کم کردید پوستتون شل نشده ؟؟ از چه روشی استفاده کردید ؟؟

نه گلم نکاتشو رعایت میکنم مثلا اب زیاد و میوه سیب کمک میکنه

نزدیک هدفت هم ورزش قدرتی کار کنی پوستت سفت میشه

روشم کالری شماری با نیم ساعت رقص

آبی به رنگ احساس من💙
فکر میکنم کلا آدم خوش شانس هستین  

خوش شانسی با نوع نگاهتون به زندگی هم ربط داره 

الان نگهداری اون پیشی واسه من خیلی سخته

ده روز سرم و دارو داره و همین الان نشستم بالا سرش سرمش تموم شه

زندگی همینه .. چالش و سختی و خوشی و سلامت و بیماری و ....

من ته سختی زندگی هم میخندم و میگم بعدش خدا میخواد بهم یه چیز بهتر بده 

حتی اگر نده هم حال خودم با انرژی و نگرش مثبت خوب میشه 

من الان بنویسم کی میرسم به خواسته ام 🤪

امروز یا سال دیگه 

مهم اینه از مسیر لذت ببری و برای خواسته ات بجنگی

اینم بگو چند وقته دفتر شکر گزاری داری

از خیلی سال پیش 

شاید 20 سال بیشتره

البته اون موقع اسمش شکرگزاری نبود

کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد و قدرت ذهن رو خونده بودم و انجام میدادم

الان دیگه روتین شده برام 

این خونه رو حدودا 1 سال بود دنبالش بودیم . اردیبهشت تو دفترم نوشتم

چه خوب که کارتون راه افتاده میشه در مورد شکر گزاری و شرایط تعداد و زمانش توضیح بدی

کتاب شکرگزاری رو بخونید 

بنویس تا اتفاق بیفتد هم هست

میتونید PDF اش رو از نت بگیرید . کتابشم همه جا دارن

فقط ..

خوندن کتاب مهم نیست انقدر 

اعتماد به خدا مهمتره