2777
2789
عنوان

تب پسرم لطفا کمکم کنین

474 بازدید | 32 پست

دو روز هست اسهال و استفراغ داره.از دیروز دوبار دکتر بردیم.داروها اثر نداره روش.کیدی لاکت آمپول و شربت داده اصلا تاثیر نداره.تبش هم استا میدم.پاهاش سرد هست ولی سرش کمی داغه.نمیذاره پاشویه کنم.از صب چیزط نخورده به زور ماست و دوغ دادم

تب سنج بزار ببین چنده دوران اسهال و استفراغ تب عادیه بخاطر کمبود آب بدن  ولی نزار زیاد شه اگ خیلی بود هر ۴ ساعت استا بده اگ رو ۳۷ بود اشکال نداره

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط حواست به تبش باشه بالا نره  دوباره ببر دکتر ممکنه به سرم نیاز باشه

آره خیلی استرس دارم بالا سرشم .نمیذاره پارچه نمدار بذارم مجبور میشم با آب ولرم بشورمش صورتشو

سلام. کاسنی یا دمنوش خطمی تب رو پایین میاره اما نمیدونم به بچه هم میشه داد یا نه.

دعای نور بخونید حتما

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

اگه تبش خیلیی بالا رفت و پایین نیومد با استامینون بهش پروفن بده تبشو میاره پایین . هوای خونتونم گرم نباشه سردم نباشه بیتشر ب خنکی بزنه لباساشم کم کن در حد یهچادر بنداز رو کمرش . میخوای پاشویم کنی رو شکمشو زیر بغلو پاهاش بزار اصلا رو سر شنزار بعدا مدام سینوزیتاش درد میگیره