2777
2789

ما از يه آقايي خونه اجاره كرديم رفتيم املاك نوشتيم سال بعد اون آقا گفت املاك نريم خودمو تو خونه پشت نويسي كرديم و تمديد كرديم 

پارسالم گفت خودمون براي تمديد پشت نويسي ميكنيم و ما پولو ب حسابش ريختيم 

بعد متوجه شديم ك خونه ب نام خواهرشه و اين آقا وكالت داشته فقط و حالا از وكالت عزلش كردن حالا يك سال ميگذره و ما ميخواييم از اينجا بلند شيم  ولي يك سوم پولو نميدن ك ما جاي ديگه رو بيعانه كنيم خواهره ميگه ندارم برو ب هر كي پول دادي بگير داداشه هم ميگه من ديگه صابخونتون نيستم برو از صابخونت( خواهرش) پولتو بگير 

حالا من چ جوري ميتونم پولمو بگيرم با توجه ب اينكه قراردادم دستيه و املاك ننوشته

♡تو مـ🌙‌‌‌ـاه زيباي مني ، از آسمونا اومدي، تمام دنيا رو دارم تـــ👧🏻ــو كه بدنيااومدي♡                                                              👼🏼🌙𝓜𝓪𝓱𝓽𝓲𝓼𝓪♡.                               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکایت کنین و وکیل خوب بگیرین یا مشورت کنین با وکیل حقتونو میتونید بگیرید چون شما ماه ب ماه. پول. کرایه ریختی ب مدت 2.3سال ب حساب این اقا و مقدارشم مشخصه و اینک اون سندم هست هرچند دستی امضاض باشه کافیه.. چون مطابقت میدن با. بقیه امضاهاش... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
چقدر پول دستش دارین؟

١٥٠

♡تو مـ🌙‌‌‌ـاه زيباي مني ، از آسمونا اومدي، تمام دنيا رو دارم تـــ👧🏻ــو كه بدنيااومدي♡                                                              👼🏼🌙𝓜𝓪𝓱𝓽𝓲𝓼𝓪♡.                               
عزیزم اگه دستی هم باشه بالاخره امضا و اثر انگشت گرفتین یا نه ؟

گرفتيم 

اون زمان که پول رو پرداخت کردین وکالت نامه معتبر بود؟  رسید گرفتین؟

رسيد بانكي داريم ك پولو ب حسابشون زديم 

بله اون تاريخ ك ما پولو زديم برادرشوت وكالت داشت

گرفتيم 

شکایت کن از خونه هم بلند نشو چون نمیتونه حکم تخلیه بگیره اگه هم بگیره کاری از دستش بر نمیاد 

در صورتی که بعد از تعطیلات زود بری شکایت کنی 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_psk1.jpg

میلیون؟😨

١٥٠ هزار تومن هم مگه خونه ميدن؟😑