2777
2789
عنوان

کیا بیدارند و خوابشون نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 45 پست
بچم ۳ سالشه۰😁✋

زنده باشه

درکل انتظار برای کسی ک دوست داری شیرینه 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

هروقت ذکر میگی لطفا به یاد منم باش. اسمم فاطمه. لطفا دعا کن همه حقم رو بگیرم و آرامش به زندگیم برگرد ...

چشم حتما 

شماهم واسه مادر مریض من دعا کن لطفا😭

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنونم عزیزم❤️‍🩹

خواهش 

ببخشید اشتباه تایپی بود (وازگارشون کن بخدا)

چله زیارت عاشورا هدیه ب شهید ابراهیم هادی و چله سوره یونس و نظرهای دیگ هم بکن 

برای من آره‌. میشینم گریه میکنم خالی میشه دلم 

خدا ب دلت آرامش بده 

منم مثل تک بودم بعداز جدایی 

بعدا فهمیدم دنیا ارزش این چیزارو نداره 

این نیزبگذرد

شماها خوابتون نمیبره چیکارمیکنین؟ من میرم تو گوشی یا اینکه ذکرمیگم 

اینجا سرک میکشم ...یکن دیگه میرم کتاب میخونم 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

نمی اید ب چشمم خواب............

نمیگیرد دلم ارام...........

ک من اینجا پر از دردُ پر از رنجم................

💔

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
نمی اید ب چشمم خواب............ نمیگیرد دلم ارام........... ک من اینجا پر از دردُ پر از رنجم...... ...

خدا ب دلت آرامش و ب چشمانت خواب بده 

ودرد ها و رنج هایت ب گلستانی زیبا تبدیل شود

خدا ب دلت آرامش و ب چشمانت خواب بده  ودرد ها و رنج هایت ب گلستانی زیبا تبدیل شود

عزیزدلمممممم..

بهترینا نصیب دل مهربونت❤❤❤

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
مامانم حالش خوب نیس میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید 😔😔😔😔🙏🙏🙏🙏🙏؟

همردیم عزیزم 

صلوات و حمد شفا میخونم 

شماهم واسه مادرم دعه کنید ممنون

چشم حتما  شماهم واسه مادر مریض من دعا کن لطفا😭 : /discussion/topic/11975088/%da%a9%db%8c%d8%a7-%d8%a8%db%8c%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%86%d8%af-%d9%88-%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%a8%d8%b4%d9%88%d9%86-%d9%86%d9%85%db%8c%d8%a8%d8%b1%d9%87?postId=309076296

ممنون گلم. براش حمد و توحید میخونم. الهی خیر دنیا و آخرت نصیبش بشه و خدا برات حفظش کنه

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹