2777
2789
عنوان

قهر های الکیشون

90 بازدید | 11 پست

بابام قهر کرده با مامانم و دیشبو امشب رفته توحال خواببده جاشو عوض کرده

دلیلشم اصلا نمبدونم چون تا دوروز پیش خوب بودن نرمال بودن میگفتیم میخندیدیم

خسته شدم دیگه گریم دراوند از دستشون الان

اونارو قهر میبینم خودم ناراحت میشم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خودشون مربوطه .شما بی خیال باشید .مادر پدرها معمولا این بازیها رو سر بجه ها درمیارن .بهت قول میدم شما  ازدواج باشید اصلا یه دقیقه هم قهر نمی کنن.زیاد دیدم

دلیلشم نپرس به نظرم ناراحت‌تر میشی 😂

به مامانم گفتم جرا اینجورین گفت باباته دیگه این اخلاقشه خوب میشه

ولی خب هیلی وقت بود شر قهراشون بابام جاشو تغییر نداده بود

نکنه واسه همونیه که فک میکنممممم؟؟؟

عزیزدلم احساس میکنم سنت کمه به هرحال حس و حالت درک میکنم میدونم که ربطی به سن و سال نداره چون این موضوع تاثیر میذاره رو احوالت مخصوصا که مجرد باشی همیشه کنارشون باشی

به عنوان یه دوست بهت بگم یه کتاب خوب بخر تابستونم داره تموم میشه اخراشه استفاده کن قشنگ اون کتابو بخون لذت ببر برنامه شخصی بریز یجوری یه کلاسی ثبت نام کن حالت عوض شه ...ادم بسکار باشه مغزش به همه چی‌میپردازه ...برای مغزت چالش بذار تا به مامان بابات فکر نکنی چون کاری نه تنها از دست تو بلکه از دست هیچ‌ادم دیگ بر نمیاد چون رابطشون خیلی خصوصی هست مامان باباها...

شاد و سلامت باشید 💐

ما امشب خونه مامانبزرگ همسرم بودیم مامانبزرگ بابابزرگش داشتن باهم دعوا میکردن متوجه شدم زن و شوهر ۷۰سالم با هم زندگی کنن باز هرروز دعوا میکن

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 
بعضی رفتاراشون خیلی بیمنطقه واقعا شما وقتی قهرن چیکار میکنین؟

من ک راحت میشم خدایی دیگه حرفای چرت و پرت باهم نمیزنن مغز مارم نمیخورن از این لجم میگیره مجبوری همو تحمل میکنن و تنها کسایی ک بیشترین صدمه رو میبینن پ کسی نمیفهمه بچه هان