2777
2789

سلام خانما دو ماهه عقد کردم 

در کل دو بار خونشون موندم که وقتی برگشتم بابام به شوخی گفت دیگه نرو و یجورایی دوست نداره برم

حالا فردا شبم گفته بیا خونمون بمون

اصلا درسته بنظرتون شب موندن؟ 

چیکار کنم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی ب جفتتون داره

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX

ما پیش هم میموندیم ولی تا شب عروسی رابطه کامل نداشتیم 

ولی پیش هم باشین وابستگیتونو بیشتر میکنه

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

میخوای به مامانت بگو مخ بابات بزنه که نه بابات ناراحت بشه نه نامزدت 

البته من مجردم تجربه ندارم ولی بنظرم اینجوری بهتره که مامانت با زبون خوش به بابات بگه بالاخره شوهرشو میشناسه میدونه چجوری راصیش کنه که دلخوری پیش نیاد 

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید 

من در هفته دوبار میموندم بابام نمیدونست یا چیزی نمیگفت ولی یه بار ناراحت شد گفت کجا میری تو

ولی جاریم سیاست داشت نمیموند میگفت بابام نمیزاره

حالا باباش یه آدم راحت دختراشم خیلی باز میگشتن 

اصلاکلا اینا هفت سال دوست بودن