2777
2789

لطفا این حرفه رو بهش بگید یا  بگید کجا براش پیام بزارمیه تشکری بکنم ازش  میخام قگم به لطف معصومه دیه  پای من باز شده این مجازی و سایت ها میام پیام میزارم  گفتم اسم علی هست علیرضا هم هست بچه کرمانشاه. این اقا سعید اقا خانی که اصلا  خوشم  هم ن از بازیش میاد والا ن قیافش  به لطف معصومه تو اون سایت یه پیام گذاشت بود هر کی اوتست این پیام رو  یجوری برسونه دست سعید اقا خانی  بگو  خیلی  طنزی  ببین  دیه  تا اینجا یجوری حرف زدم  که کسی نفهمه. دو پهلو حرف هامو زدم و گفتم  تا امروز. بهم گفتند اونجا سعید اقا خانی هم مطلب برات نوشته  ببین سعید اقا خانی گفتم  ممنونم  بخاطر خوبی های در حق من کردید  دیه  تا اینجانح  بخاطر ایسان  ببین حتی باز فقط اسمش رو میگم  هر چند دیه  معلومه کدوم ایسان میگم  که به تو سعید اقا خانی غنگار رابطه فامیلی داره هیچی تو مجازی  نگفتم و جوری حرف زدم که  کسی نفهمه  حتی زیر تایپک هام مینوشتن ساقیتو عشقه دیه تا اینجانح  حرفی نزدم و میگم  ایسان یه زمانی دوست خوبم بود. به لطف اون من تو این وضع ام ببین اقا سعید اقا خانی  لطفا اینپیام رو دوستان یه جای بگید تا ببینه بگید از طرف علی یا علیرضا یوزر کامل میدانه بگو  من حرف نمیزنم فقط معصوم از بچگی من رو میشناسه بخدا  میام  کاری میکنم. اشک از چشمتان بیاد  دیه یعنی اونقدر طنز باشه  به روح ننم دیه میگم  هر چی بوده ها اقای سعید اقا خانی تا تو نیای دلقک  بازی کنی. گفتم من رابطم با معصومه تمام شده میدونید چرا این رو میگم بچه ها چون این سعید اقا خانی نسبتی با معصومه داره که خودشان میدانند شما نمیدانید اخه. یه خوبی در حق من کردن که نگید بعد الان رفته تو اون سایت هنین اثا ی سعید اقا خانی برای علی مطلب  خنده دار گذاشته بهشان بگید علی یا علیرضا یوزر میشناسنم خخخ لطفا این حرف من رو یجوری یکی یه جایی بزاره این سعید ببینه بچه ها قبلا هم گفتم من سواد زیاد ندارم والامجازی نمیام الان اومدم اول منم مثل خودشان جبران بکنم اخه نمیشه گفت خدایا  خودت بهشان رحم کن  و والا من هی نمیخوام حرفی بزنم اخه پسری  بیاد ابرو کسی ببره مرد نیست والا من ابرو هم نمیبرم دارم یجورایی  حرف میزنم بدانند دیه خودشان حرفهامو ببین اون الان ازدواج کرده اونقدر خنگه داره سر به سر منی میزاره  که یه ادم عاقل نمیزاره