2777
2789
عنوان

از جایگاهی که تو زندگیتون دارید راضی هستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر راضی نیستم 

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

من همیشه دوست داشتم یه خانم تحصیل کرده باشم که دق پول نداشته باشه شاغل نباشه بیشتر وقتش صرف خوشگل کردنه خونش و بازی با بچه هاش کنه و یه شوهر عاشق داشته باشه 

الانم همش دارم ولی دلم می‌خواهد دوتا بچه دیگه داشته باشم

با افتخار چادری ام

خیلی بهتره ولی واقعا راضی نیستم چون بشر متاسفانه ناسپاسه و قدردان نعمتهای خدا نیست وگرنه نسبت به توقعات و تصورات قبلی عالیه. امیدوارم راضی و شاکر بودنو یاد بگیرم👀

هیچوقت ریپلای های نظراتم رو نمیخونم و بعد نظر دادن، تاپیک رو ترک میکنم. افرادی که ریپلای مثبت میکنن ببخشن و افرادی که توهین میکنن متاسفانه بدونن نمیبینم.