2777
2789
عنوان

تاپیک کاربردی پوست

184 بازدید | 21 پست

دوستان من شرح حال پوستم رو میگم شما بهترین چیزی که استفاده کردین رو تو کامنتا بگین

1- پیشونیم و بالای لبم پر شده از جوش زیر پوستی 

2- احساس میکنم اگه کمی صورتم چاقتر بشه قشنگتره 

3- احساس میکنم به نسبت قبل کدر شده و شاداب نیست

4- جای جوش دارم و لک 

هر لوسیونی،ماسکی، کرمی، دمنوشی و هر چیزی که باعث بهار شدن پوستتون شده رو بنویسیم لطفاً 

منو بلایکید نازنازیا

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه ی جوش محلول کلیندامایسین برای جوش چرکی خوبه 

پانژل قوی خوبه 

ضد آفتاب bbکرم میزنم خیلی راضیم 

پاکسازی پوست انجام بده 

بخور صورت انجام بدم 

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
جوشایی که میزنی زیر پوستین؟  اگه جواب بدی راهنماییت میکنم پیشونیت چربه؟

اره والا زیر پوستین 

نه پوستم زیاد چرب نیست متوسطه 

دیگه دارم کم کم به قرص راکوتان فکر میکنم 

جدی اره اخیرا تو فکرش بودم

اره بگرد حتما ی جای خوب برو اگه پول شو داشته باشی ک هرماه بری پاکسازی پوست خیلی خوبه قشنگ پوستت حال میاد 

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
اره والا زیر پوستین  نه پوستم زیاد چرب نیست متوسطه  دیگه دارم کم کم به قرص راکوتان فکر م ...

نه لطفا نخور تا پیش ی دکتر پوست خوب نرفتی سر خود چیزی نخور ممکنه پوستتو بد تر کنه 

دیگه نمیدونم چیکارش کنم  هر چیزی رو امتحان کردم

همین دیگه سر خود همه چی خوبو بد ب پوستت زدی نابود میشه پوست ادم برو حتما پاکسازی و بگو ب همون ک مناسب با نوع پوستت یه روتین پوستی خوب بهت معرفی کنه . سعی کن بری مطب دکتر برای فیشیال خیلی بهتر از ارایشگاهه

اره والا زیر پوستین  نه پوستم زیاد چرب نیست متوسطه  دیگه دارم کم کم به قرص راکوتان فکر م ...

خب پس پوستت چربه دهیدراته هستش

پس اول میری شوینده میگیری مناسب پوست چرب

برند نوتروژینا خوبه

بعد ابرسان 

نمیدونم چقدر میتونی هزینه کنی اینم بگی میگم کدوم برندا مناسبن نسبت به هزینه ای که میخای بکنی

و اینکه هر وقت خاستی بری بیرون حتمااا ضدافتاب فراموش نشه

ضدافتاب واسه خوب موندن پوستت خیلی خوبه دست کم نگیرش