2777
2789

داداش با خودمون نامزد کرد بعد اینکه من الان رابطم با نامزدم خوب نیست قراره بهم بخوره ولی خب تهه دلم میگه ک اینکارو نمیکنه چون از دلش خبر دارم 

همیشه ب خانوادش و داداشش میگفت من باید اول بگیرمش و لحظه شماری میکرد ک ماه صفر زودتر برسه داداششم چند روز بعدش بگیره داداششم گفت باشه منکه عجله ای ندارم تو اول بگیرش الان از کسی شنیدم ک داداشش داره خونشونو رنگ میکنه ک وسایلی ک گرفتن و ببره تو خونه خیلی دلم شکست ایشالا ب حق پنج تن خوشبخت بشن حسودی نمیکنم ولی خیلی دارم عذاب میکشم ک اگه خدایی نکنه رابطمون بهم بخوره💔🥲

نامزد منم چند روز پیش دور کارا خونه بود داشت رنگشون میکرد😔💔

از دوس داشتنش هم نگم براتون یعنی جونشم واسم میده و ثابت کرده🥲

حستون میگه چند روز دیگه زنگ میزنه ک بابام بگن واسه تاریخ عقد ماهم؟ 🥲🥲💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر داداش داداش شد 

نفهمیدم چیشد اصلا😐

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
چقدر داداش داداش شد  نفهمیدم چیشد اصلا😐

دقیقا

منم نگرفتم 😐

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
از ی سری حرفا پدرم ناراحته😔

از دلش در بیار ، پشتش باش ، 

ولی تو رو پدر ، بخاطر همسر وانستا

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

من رابطم با نامزدم خوب نیست باهم قهریم بعد اینکه الان از ی نفر شنیدم ک داداشش چند روز دیگه میخواد عقدشو بگیره 

گفتن ک داداشش داره خونشو رنگ میکنه ک وسایلشو ببره تو خونشون ک چند روز دیگه عقد کنن 

نامزد منم همیشه ب داداشش میگفت من باید اول عقد کنم بعد داداششم گفت اشکال نداره چون کوچیکتری تو بگیر اول 

و اینکه نامزد منم چند روز پیش داشته خونه رو رنگ میکرده واسه خودمون 

میگم بنظرتون چند روز دیگه زنگ میزنن خانوادم واسه عقد ماهم؟ 🥲💔

چون از شناختی ک روش دارم میدونم تحمل بهم زدنشو نداره نمیدونم🥲

من رابطم با نامزدم خوب نیست باهم قهریم بعد اینکه الان از ی نفر شنیدم ک داداشش چند روز دیگه میخواد عق ...

اره ب احتمال زیاد زنگ میزنند 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!