لبام نازکه و کناراش به پایین کشیده شده دماغمم بزرگه و جوش سر سیاه داره بخدا هم روشن کننده میزنم هم روشور و تخلیه هم میکنم اما بازم میمونه حداقل جاش میمونه منافذ بازم یه عالمس صورتم چاقه ابروهام کلفته و تازه وسطاشم داره خالی میشه موهای کم پشت پیشونی پر لک و منافذ باز پشت لبم سبز میزنه پوستمم سیاه انقدر زشتم که اصلا از خودم هیچ عکس ادمیزادی ندارم پس نگین عکس بزار عکسم داشتم اعتماد به نفسشو نداشتم یعنی بهترین لباسم بگوشم تو تن من زار میزنه و فوق الاده زشتو بدتیپیه، 🙁همیشه بد تیگو قناسم یه بار نشد خوشتیپ باشم 💔💔هی روزگار
اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈⬛لُرم💪💪💪❤️🔥❤️🔥❤️🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوست عزیز مشکل شما اینه که اولاً اصلاً اعتماد به نفس ندارید و ثانیاً روی ایرادات و نواقصتون تمرکز کردید درحالی که یقیناً اگر با دید دیگه ای به خودتون نگاه کنید تو چهره تون نقاط قوتی پیدا میکنید
و در نهایت فراموش نکنید، زیبایی اصلی درون انسان هاست نه برون
من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی زمین گرده (کارما)...............
حالا ببین من خودمد تو اینه میبینم چیکارم میشه هعییی روزگار
کآری نداره کمی ب خودت برس اوکی میشی
اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈⬛لُرم💪💪💪❤️🔥❤️🔥❤️🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879