2777
2789
عنوان

بهم بگید چی کار کنم

146 بازدید | 15 پست

اول بگم خواهر شوهرم و مادرشوهرم بی دلیل با ما قطع رابطه کردن بدون هیچ مشکلی به ما گفتن دیگه نمی خوایم با شما رفتوآمد کنیم چند وقت پیش شوهرم رو ی مشکل مادی واسش پیش اومد مادر و خواهرشوهرم اصلا یک زنگ هم نزدن اصلا احوالمون هم نپرسیدن خبر هم داشتن حتی وقتی اصلا از پسرشونم احوال نپرسیدن بعد حالا شوهر خواهرشوهرم دستگیر شده نمیدونید خانواده ی شوهرش چجور دورش میگردن منم اون موقع تنهای تنها بودم اصلا کسی کاری به کارم نداشت شوهرم برادر و پدرش فوت کردن اونم خیلی تنها بود الان مادر شوهرم همش زنگ میزنه برید خونه دخترم گناه داره تنهاست بزار خانواده ی شوهرش نگن بی کس و کاره من میگم خب اون قطع رابطس اون بیاد بعد من میرم خونشون میگه نه غرورش میشکنه گناه داره به شوهرم میگه ایشالله به سر تو هم بیاد نمیدونم الان چرا ما فامیل حساب میشیم اون موقع که کاری باهامون نداشتن فامیل به حساب نمیومدیم (آخه اونا انتظار دارن هر مشکلی واسشون پیش میاد شوهرم واسشون انجام بده ولی ما مشکلی واسمون پیش میاد اونا با ما کاری ندارن) الان بهم بگید مادر شوهرم دوباره زنگ زد گفت برین خونشون چی بگم چون نه من دوست دارم برم خونشون نه شوهرم 

..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر خانواده شوهر قطع رابطه کنن کیف میده. شما اصلاً گوشی رو برندار فقط شوهرت برداره و بگه دارم فکر م ...

به شوهرم میگه اگه نری حلالت نمی کنم یا مثلا میگه تو زن ذلیلی به حرف زنت گوش میدی نمیری 

..
به شوهرم میگه اگه نری حلالت نمی کنم یا مثلا میگه تو زن ذلیلی به حرف زنت گوش میدی نمیری 

اصلاً خودتو قاطی نکن. بذار شوهرت تو بحث باشه. حتی به شوهرتم نگو برو یا نرو وگرنه میشی چوب دو سر نجس

بگو من که فامیل نیستیم شما مارو گذاشتین کنار زمین گرد بود الان خدا جواب همه این بی رحمی تونو داد اصلا هم نرو بزارشون کنار 

تو رویایش را بباف اتفاقش خود به خود می اُفتد!..🫀

توی این مواقع از شوهرت استفاده کن بگو ک شوهرم دوست نداره بیاد وتمام

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون