2777
2789
عنوان

لطفا بهم کمک کنید🙂

48 بازدید | 4 پست

دوستان:) من اومدم اینجا تا ازتون کمک بگیرم لطفا به قصد دعوا ب شعورم توهین نکنید واقعا احتیاج به کمک دارم و دلیل اینکه الان توی این سایت هستم اینه به جای خوندن تاپیک هایی ک برای سنم مناسب نیست هرجایی که به مشکل میخوردم میومدم توی این سایت نه برای استفاده نا به جا 

ازتون خواهش میکنم به عنوان خواهر بزرگترم بهم کمک کنید:(

من یه سالی توی ی اکیپ خیلی خفن بودم که مورد توجه کل مدرسه بود ولی یه اتفای افتاد و  من از اون اکیپ بیرون اومدم و اعضای اون اکیپ ب شدت کینه ای هستن و تو فکر ضربه زدن به من  باوجود اینکه من مقصر نبودم بارها و بارها توسطشون اذیت شدم و اشکم در اومده ،قرار شد توی سال تحصیلی جدید که توی اون مدرسم ،کلاسم رو عوض کنم تا بیشتر ازین عذاب نبینم،ولی خب از اونجایی که تنهام و همه ی دوستام رو از دست دادم لطفا بهم کمک کنید چجوری توی مدرسه نقش پررنگی داشته باشم ،محبوب باشم و دوست پیداکنم چون اصلا روابط اجتماعیمم خوب نیست ..🥺🥺

هیچی درس بخون سرت بکار خودت باشع نه دنبال محبوبیت باشه نه هیچی به اهداف بزرگتر فک کن همیشه همین خ ...

اخه میدونم اونا باوجود اینکه من سرم توکار خودم باشه بازم برای اذیت کردن من قدم برمیدارن منم یه همراه میخوام ففط،میخوام تنها نباشم🥺🙂به بدترین شکل ضربه خوردم از کسایی ک خیلی بهشون اعتماد داشتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.