2777
2789
عنوان

10 میلیونمون کمه از کجا بیاریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 75 پست
این کمترین قیمتی بود که پیدا کردیم دیگه نیست دو ماهه داریم میگردیم

خوب ب اون صاحبخونه جدیده بگین ک کم دارین چند ماه مهلت بده یا اجاره رو یکم بیشتر کنه ممکنه اگه ادم خوبی باشه اصلا نخواد

🌈🌧️🐆🎤🖤🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اجاره بیشتر نمیتونیم بدیم همینشم بزور قراره برسونیم بدیم : /discussion/topic/11972559/10-%d9%85%db%8c%d9%84%db%8c%d9%88%d9%86%d9%85%d9%88%d9%86-%da%a9%d9%85%d9%87-%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%ac%d8%a7-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%b1%db%8c%d9%85?postId=309031372

چقدر پیش؟ چقدر اجاره ؟والا ما همیشه با مستاجر کنار میاییم،ده میلیون چیه اخه؟ ما باشیم میگیم نده یا ماه بعد بده

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
ای کاش همه مثل شما مهربان بودن.... امروز انقدر گریه کردم که سرم داره میترکه

حیف اون چشمهای قشنگت نیست ؟ واسه این چیزا گریه نکن،قوی باش فوقش برو یه خونه پایین تر ولی قوی باش و سرتو بالا بگیر

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
حیف اون چشمهای قشنگت نیست ؟ واسه این چیزا گریه نکن،قوی باش فوقش برو یه خونه پایین تر ولی قوی باش و س ...

همینی که گرفتیم پایینه... این صاحبخونه الانمون انقدر تو فشار گذاشتتمون که دارم دق میکنم... هیچ خونه ای نمیتونیم بگیریم چون پولمون خیلی کمه ۳۵ میلیون داریم فقط... حالا پول بنگاه و ۵ میلیون باقی و پول اولین کرایه رو نمیتونیم جور کنیم.. امروز از عصبانیت با شوهر بدیختم دعوا کردم گریه کردم