2777
2789
عنوان

بیحسی نخاعی و سردرد شدید

3962 بازدید | 32 پست

چند روز پیش کورتاژ شدم ،وای تو رو خدا کمکم کنید

دارم از سر درد میمیرم،فقط باید حالت خوابیده باشم وگرنه سر دردم وحشتناک میشه ،نمیتونم سرمو تکون بدم،الان گوشام هم کیپ شده😭بهم نگفتن نباید سرمو تکون بدم ،یا بالش نزارم زیر سرم

الان چکار کنم خوب بشم

باید بری دکتر

منم‌سزارین شدم اون جوری شدم وحشت ناک

و همیشه با هام موند تبدیل به میگرن شد متاسفانه

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بری دکتر منم‌سزارین شدم اون جوری شدم وحشت ناک و همیشه با هام موند تبدیل به میگرن شد متاسفانه

نه من بعد از ده روز خوب شدم،شما احتمالا از قبل میگرن داشتی وگنه این سردرد عارضه ی بیحسی نخاعیه که بعد از چند روز خوب میشه

باید بری دکتر منم‌سزارین شدم اون جوری شدم وحشت ناک و همیشه با هام موند تبدیل به میگرن شد متاسفانه

وای نگو تو رو خدا ،اینجوری که از زندگی میفتم😭خدا لعنتشون کنه ،از صبح هیچی نخوردم تا شب هر چی گفتم بیهوشم کنید قبول نکردن

اینجوری دیوونه میشم که

نه من بعد از ده روز خوب شدم،شما احتمالا از قبل میگرن داشتی وگنه این سردرد عارضه ی بیحسی نخاعیه که بع ...

نه والا بخدا من اصلا نمی دونستم سر درد چی هست

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

برا بعضیا اینطوری میشه عزیزم

برو بیمارستان

به دکترتم زنگ بزنن

یسری امپول اینا داره میزنن خوب میشی

یادمه مادرم اینطوری شد بعد خواهرم

برگشت بیمارستان بهش امپول زدن خوب شد

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

نه من بعد از ده روز خوب شدم،شما احتمالا از قبل میگرن داشتی وگنه این سردرد عارضه ی بیحسی نخاعیه که بع ...

ببین در طول ده روز مقدارش ثابت بود؟یا هر روز کمتر میشد؟

من داغونم به خدا ،از قسمت پیشانی از درد نبض میزنه

ببین در طول ده روز مقدارش ثابت بود؟یا هر روز کمتر میشد؟ من داغونم به خدا ،از قسمت پیشانی از درد نبض ...

روز دوم تا پنجم اوجش بود بعدش هی کمتر شد،همش درازکش بودم،حتی درازکش غذا میخوردم،بدترین درد عمرم بود

وای نگو تو رو خدا ،اینجوری که از زندگی میفتم😭خدا لعنتشون کنه ،از صبح هیچی نخوردم تا شب هر چی گفتم ب ...

اره سر خیلی خیلی بده متنفرم

برا بعضیا اینطوری میشه عزیزم برو بیمارستان به دکترتم زنگ بزنن یسری امپول اینا داره میزنن خوب میشی ...

بیمارستان تماس گرفتم گفت بیا،یکم فاصله داره نتونستم برم،اگر تا فردا خوب نشم میرم،خسته شدم ازش انگار فلجم فقط باید به پهلو بخوابم