2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

314 بازدید | 54 پست

دوستان کسی هست اینجا  تنبلی داشته باشه و دارو مصرف کنه ؟

اگه هست بگه عوارض دارو ها چیه 

دچار تشنگی یا سرگیجه میشین ؟!

امضای خدا زیر تموم ارزوهاتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم ولی دارو مصرف نمیکنم

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

آره من متفورمین و پروژسترون میخورم اولاش خیلی حالم بد میشد فشارم میفتاد تپش قلبم بالا می‌رفت ولی الان بدنم عادت کرده

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

پ چجوری پریود میشی؟!

عادی😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

برو دکتر خو  

خب رفتم دکتر گفت داری گفت باید وزن کم کنی چون ۱۶ سالمه و ۶۰ کیلو هستم گفت کی میخای اقدام کنی برای بارداری گفتم معلوم نیست گفت تنها راه درمانش ورزش هست و انشااله میخام داخل همین ماه باشگاه ثبت نام کنم و وزنمو بیارم ۵۰

البته من کیست هم دارم و ی کیست بزرگ هم داشتم قرص ال دی داد خوردم اون کیست بزرگه رفع شد ولی کوچیکا هنوز هستند

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دارم چه دارویی میخوری؟

رفتم پیش فوق تخصص من ازمایش دادم همه چی نرمال بود ولی چون پلی کیستکم کلی دارو داده بهم خیلی احساس سنگینی میکردم یهو فشارم میفتاد الان هرچی آب میخورم تشنگیم رفع نمیشه  جا برا غذا ندارم دیگه🥲😂

امضای خدا زیر تموم ارزوهاتون
رفتم پیش فوق تخصص من ازمایش دادم همه چی نرمال بود ولی چون پلی کیستکم کلی دارو داده بهم خیلی احساس سن ...

ای داروهاروباآب نخورگلم باآب میوه ای چیزی بخور

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭