به نظر شما شوهر من اشغال نيست روز تعطيل از خواب بيدار شده نشده ميره خونه مادرش بچه ها رو هم ميبره من بيشتر اوقات تنها هستم ميگم بزار صبحانه بخوريم لباس بپوشم ميگه دير ميشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بهتر تو.یه روز از سر صدا بچه ها غذا پختن غرغر شوهر راحتی.وقتی رفت پاشو برو دوش بگیر بیا لمبده فیلم ببین یه غذای فسفودی چیزی تکنفره بزار عشق حال کن یک روز در هفته برای خودت باش
مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
چون همه ميشناسنش. انقدر مداخله گر نادر عادي نيست كه يه جوري براي شوهرمً ناز ميكنه شب نصف شب حاليش نيست خودش و جوري به مريضي ميزنه كه دختراش هم عصباني ميشن باز شروع شد فقط اين احمق كاراش و باور ميكنه