2777
2789
عنوان

راهنمایی میخام

74 بازدید | 11 پست

یه سوال داشتم میشه برای دانشگاه روزانه توی بهمن انتخاب رشته کرد یا نه 

آخه بعضیا میگن همون اویل آبان باید انتخاب واحد کنی چون سوابق پاک میشه و دیگه نمیتونی بری درسته؟لطفا راهنمایی کنید 

یه سوال دیگه اینجا کسی واسه کنکور درس میخونه؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من که ترم اول انتخاب واحد نکردم خودشون بر حسب چارت بندی انجام داده بودن رشتت چیه؟

من انسانیم

یعنی اینکه قبول شدی از چه ماهی رفتی دانشگاه 

ببین من میخوام بشینم برای کنکور بهمن بخونم بعد گفتم اگه قبول نشم اینم از دستم بره🥲

من انسانیم  یعنی اینکه قبول شدی از چه ماهی رفتی دانشگاه  ببین من میخوام بشینم برای کنکور ...

بعد امتحانای نیم سال اول 

یعنی انتخاب رشته کردی دوباره میخوای کنکور بدی؟

میدونی باید یه مبلغ زیادی رو به اون دانشگاه که روزانه قبول شدی بدی؟

من که پرستاری رو میخواستم انصراف بدم نزدیک ۱۰۰ میلیون برای انصراف باید میدادم

بعد امتحانای نیم سال اول  یعنی انتخاب رشته کردی دوباره میخوای کنکور بدی؟ میدونی باید یه مبلغ ...

اخه گفتن فقط یه رشته های خاصی هزینه انصراف دارن 

منم هنوز نتیجه نیومد دل خوشم آخه هم

خانوادم برای فرهنگیان تاکید دارن منم ازترس اینکه ملی رو از دست ندم انتخاب رشته کردم 

اخه گفتن فقط یه رشته های خاصی هزینه انصراف دارن  منم هنوز نتیجه نیومد دل خوشم آخه هم خانوادم ...

هر چی خودت دوست داری عزیزم به حرف اینو اون نگاه نکن کنکور رو شروع کن آروم آروم بخون که سریعتر به نتیجه برسی از آموزش دانشکدتون هم درمورد انصراف و هزینه ای اگه داره بپرس . دانشگاه و خوابگاه خیلی آدم و طرز فکرشو عوض میکنه شاید وقتی رفتی دانشگاه دیگه بیخیال خوندن شدی واسه کنکور و خواستی واسه ارشد آماده شی