2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم خونی داری و فقر آهن منم اینجوری بودم 

آزمایش دادی؟

یه سسخلی اینجا بهم میگفت جن عاشقت شده کبودت میکنه و رابطه هات بهم میریزه ولی از وقتی قرص آهن و قرص برای کم‌خونی خوردم جن عاشقم ناپدید شد🤣🤣

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

کم خون ک فک کنم باشم گاهی اوقات چشام موقع بلند شدن سیاهی میره و سرگیجه میگیرم موهامم بشدت ریزش داره& ...

خب ی ازمایش بده تا دکتر برات دارو یا امپول تجویز کنه من تا پارسال کم خونه شدید داشتم و بدنم خود ب خود کبود میشد بعد قرص فیفول و امپول B12 استفاده کردم الان بهتر شدم 

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
خب ی ازمایش بده تا دکتر برات دارو یا امپول تجویز کنه من تا پارسال کم خونه شدید داشتم و بدنم خود ب خو ...

واقعا از کم خونی بود ؟ من بعد سقطم احساس مکنم بخاطر خونریزی کم خونی گرفتم 

واقعا از کم خونی بود ؟ من بعد سقطم احساس مکنم بخاطر خونریزی کم خونی گرفتم 

احتمالش هست بهتره ی چکاپ کنی ببینی مشکل از کجاس اگه کم خونیه حتما درمانش کن

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒