2777
2789

من یه مادر شاغلم دو تا بچه مدرسه ای دارم ! 

از مهر دیگه وقت سر خاروندن ندارم . 

اولا یه برنامه مسافرت چند روزه گذاشتیم واسه آخرای شهریور که بریم و برگردیم انشالله با انرژی شروع کنیم ....

یه خونه تکونی مختصر هم کردم . مخصوصا اتاق بچه ها و سر و سامان دادن به لباس ها و ......روتختی ها و ملحفه ها . ....شستم . فرشها رو دادم فرش شویی.....کلی لباس اضافی دور انداختم و بخشیدم . کلی خلوت کردم دور و برمو....

یخچال رو پر کردم . سبزی خورشتی و کرفس و بادمجون سرخ شده و .....

زیاد اهل رفت و آمد نیستیم . سالی یکی دو بار ....برنامه دعوتیام رو انداختم واسه همین دو هفته آخر شهریور ....که بعدش دیگه خلوت باشم ....

خلاصه یه کارهایی مثل دندانپزشکی بچه ها ؛ یه سری خرید ها که وقت گیرند و ......همه رو دارم انجام میدم . 

فقط مونده انشالله خرید اول مهر . که فعلا دیگه دست و بالمون خالی شد تا انشالله سر برج 

خیلی حس خوبی دارم .خواستم باهاتون شریک بشم 💓

خنک آن قماربازی که بباخت هر چه داشت و نماند هیچش الا هوس قمار دیگر.....(با اندکی تغییر)

افرین منم ترغیب شدم به تمیز کاری و تغییر تحول دعا کن دانشگاه قبول شم

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین منم ترغیب شدم به تمیز کاری و تغییر تحول دعا کن دانشگاه قبول شم

انشالله قبول میشی عزیزم❤️

خنک آن قماربازی که بباخت هر چه داشت و نماند هیچش الا هوس قمار دیگر.....(با اندکی تغییر)

مسافرت از کجا ب کجا

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

انقدر خوشم میاد از آدمایی مثل شما همین قدر منظم و با برنامه و به فکر همه چی هستید باریکلا به شما و ...

ممنون عزیزم . چاره ای ندارم ....ابتدایی هستن و خیلی وقت میگیره درس هاشون ....

خسته نباشی و شاهد خوشبختی و موفقیت میوه های زندگیتون باشید

ممنونم انشالله همه مادرهای عزیز شاهد موفقیت بچه هاشون باشن

اینجور که شما پرسیدید یاد مصر و کنعان افتادم😅🌹

😂😂😂

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

ممنون عزیزم . چاره ای ندارم ....ابتدایی هستن و خیلی وقت میگیره درس هاشون ....

عزیزم همین که انقدرر با مسئولیت به فکر هستی جای تشکر داره و واقعا هم باید وقتی بچه میاری حواست به همه چیش باشه و مسئولیتشو به طور کامل قبول کنی آفرین واقعا بهتون مادر خودمم همین طور بود برای ما تا آخر ابتدایی کاملا حواسش به درس ما بود