2777
2789

اگ شام درست نکنم نمیان خونم خودشم انتظار داره هر وقت میام خونشون گوشت و برنج و پنیرو.... بیارم براشون 

چن روز پیش شوهرم میوه زیاد خریده بود برادرم امروز سرکار ب شوهرم گفته برا منم بیارین ۱۵ سالشه 

چن روز پیش بهشون یک کیلو گوشت دادم سرکار اونوهم ب شوهرم گفته ک کبابش کردیم چسبید دوباره بهمون گوشت بیارین 

ما گوشت نمیخریم برامون از روستا میفرستن هر وقت براشون یکم میدم پررو شدن انتظار دارن همیشه نصفشو بدم ب اونا 

۷ روز بود زایمان کرده بودم اومده بودن عیادتم چون نتونستم شام بزارم زودی رفتن با قیافه

اینم بگم شامم باید همیشه مرغ پلو و کباب و کوبیده باش ک بیان وگرنه ماکارونی و ابگوشت و دلمه واش نمیخورن قبل اومدن میگن چی میخای درس کنی فلانو درست کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ پررو😑

اره واقعا خودش همش میگ ب شوهرت بگو همش برات اجیل و کباب و اینا بخره بخوره ک جون بگیری درحالی ک خودشون سالی یبارم نمیخورن لطفا نگین ب فکرته چون بیشتر از نصیحت سرکوفت میزنه

از همه بدترمیان میگن غذارو زیاد درس کن بقیشو میبریم ما فردا برا ناهار میخوریم 

وااای چجپری روشون میشه خونه دامادشون انقد زیاده روی کنن 

قط ارتباط کن اصن نیان خونت سنگین ترن ک 

شوهرتم یجا همینو میزنه تو سرت تا اتفاق نیفتاده ارتباطتو کم و بعدشم قط کن 

اگ ندم پرروتر میخوان  الان با اینکه میدم اینجوری میخان از طرفی داداشم انتظار داره پول تو جیبیش ...

یبار ک مستقیم بگی من سرکار نمیرم ک پول شوهرمه 

شوهرم برا خانواده خودش اصن خرج نمیکنه بعد من بیام برا شما خرج کنم ارزشمو بخاطر پول تو جیبی و گشنگیتون و چشم ب مال بقیه بیارم پایین 

وااای چجپری روشون میشه خونه دامادشون انقد زیاده روی کنن  قط ارتباط کن اصن نیان خونت سنگین ترن ...

بیشتر از خانوادم داداشم ابرومو میبره میاد خونم همه جارو میگرده ک چیزی پیدا کنه بخوره