2777
2789

سوال: سلام کیا زایمان زود رس داشتن؟؟میشه بگین چند هفته و نوزاد چند‌کیلو بود؟؟ریه هاش تکمیل بود؟ی ذره احساس انقباض و درد دارم ۳۵هفتمه میترسم درد زایمان باشه

من دوبار زایمان زودرس کردم بار اول دیر رفتم بیمارستان بچم اول هفت ماه بود خونریزی پیدا کردم بچم بعد چند روز تو دستگاه نموند بار دوم نیمه ی اول هشت ماهگی بودم بالکه بینی بستری شدم آمپول ریه بهم زدن ۵روز بستری بودم آخر سر جفتم از جا کنده شد اورژانسی رفتم اتاق عمل وزن بچم ۱۸۰۰بود و توی دستگاه هم نرفت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم زود زایمان کرد فک کنم ۳۵هفته و دو هفته فک کنم بخاطر نارس بودن تو دستگاه بودن اگه انقباض داری زود برو ب دکترت بگو هم آمپول ریه میده هم پودر برای وزن گیری بچه ک اگه زود اومد کم وزن نباشه

عزیزم تو این ماه این دردا طبیعی هست...اکثرا کاذبه

بهش میگن ماه درد نگران نباش رحم داره خودشو آماده می‌کنه واسه زایمان...حالا واسه تشخیص درد کاذب از واقعی برو زیر دوش آب گرم اگر دردت آروم شد که هیچی نگرانی ندارد ولی اگر شدیدتر شد احتمالا درد زایمان هست

۳۶ هفته و ۶ روزم بود رفتم ان اس دی بدم گفتن انقباض داری و بستریم کردن دکتر دستور آمپول ریه داد ظهر آمپول زدن تا شب هم صبر کرد آمپول اثر کنع. پسرم ۲۵۰۰ بود و مشکلی هم نداشت.