2777
2789

خدای نکرده نمیگم بی احترامی کنید یا باهاشون بحث کنید ، ولی فریب نخورید ، وقتی میگن دوست داریم با یک پسر با ایمان و با اخلاق ازدواج کنی منظورشون اینه که دلمون می خواد با یک جوان خیلی خوشکل وحشتناک پولدار و میلیاردر ازدواج کنی اخلاق و ایمانش بعدا درست میشه...

وقتی میگن نجیب باش و دوست پسر نگیر ، یعنی حرفه ای دوست پسر بگیر ، یعنی از ما برای اون خرج نکن ولی اون برای تو خرج کنه ، یعنی با یک پسر خیلی پولدار دوست بشو و با سیاست باهاش ازدواج کن

وقتی میگن فلان دختر نجیب  است ، یعنی اگه صد تا هم دوست پسر داشته برای خودش و خانواده اش مشکلی پیش نیومده 

وقتی میگن ما خوشبختی تو را می خواهیم منظورشون اینه که ما پولداری تو را می خواهیم .

وقتی میگن تو خودت بی آرایش قشنگی یعنی ما پول به لوازم آرایش نمیدیم ولی اگه شوهر یا دوست پسرت بخره اون وقت با آرایش خیلی هم قشنگی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی داشت؟😐

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

چه طرز فکر عحیبی 

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

ولی برای من اینطور نبود که واقعا پاکی و کاری بودن شوهرم براشون مهم بود ولی پولدار نیست

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍