setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 عنوان سیکل ای وی اف 183 بازدید | 13 پست سلام دوستان عزاداریها تون قبول.من وارد سیکل شدم .الان دارم دارو هامو میخورم .اگه توصیه ای دارین اونایی که مثبت شدن ممنون میشم به اشتراک بزارید. خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی. 1402/06/15 | 14:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 با دکتر عزیزم سهیلا عارفی که خیلی انرژی مثبت هستند خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 خدایا به حق این روز عزیز همه اونایی که میخوان مامان بشن به آرزوشون برسن خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 طی چند ماه گذشته حجم پری خییلی کم بود در حد یه نوار و خیلی نا منظم ولی بعد از سلول درمانی خیلی خوب شده حجمش زیاد شده که دکتر گفت خوبه خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
بهار_19990 عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 109 ایشالا حتما جواب میگیریاین چیزایی که اینجا نوشته رو بخون خیلی بهت کمک میکنهhttps://drghazimirsaeed.com/ای-وی-اف-موفق/
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 چن تا تاپیک اول منو بخون عزیزم خوندم عزیزم مبارکت باشه برای ما هم دعا کن خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 ایشالا حتما جواب میگیری این چیزایی که اینجا نوشته رو بخون خیلی بهت کمک میکنه https://drghazimirsa ... ممنون گلم خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
pinkorblue عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 1099 خوندم عزیزم مبارکت باشه برای ما هم دعا کن ممنونم عزیزدلمایشالله زودی بیای خبر خوش بدی همه ذوق کنیم 😍 و مطمئن باش میشه
pinkorblue عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 1099 خوندم عزیزم مبارکت باشه برای ما هم دعا کن چیشد نتیجه عزیزم ؟
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 چیشد نتیجه عزیزم ؟ عزیزم ۲۷ و ۲۹ شهریور انتقال دادم .انتقال دو مرحله ای و ۱۰ مهر باید آزمایش بدم .الان خونه استراحت نسبی میکنم خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
pinkorblue عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 1099 عزیزم ۲۷ و ۲۹ شهریور انتقال دادم . انتقال دو مرحله ای و ۱۰ مهر باید آزمایش بدم . الان خونه استراحت ... ایشالله ک مامان شدی عزیزدلم برات بهترینا رو میخوام
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 ایشالله ک مامان شدی عزیزدلم برات بهترینا رو میخوام ممنون گلم خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.