2777
2789

بابا نمودینمون با تایپکای اربعین هی چی نذری خوردی چی گرفتی بیا برات اینکارو کنم اونکارو کنم همسایه نذری داد توس مو بود اونجور بود اینجور بود بسه دیه یه نذری انقد تایپک کافیه دیه نمودینمون

😂😂😂

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ناراحتیت رو موقع های دیگه اعلام کن،برای اربعین اینجوری نو

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
مگه به مناسبته خب تایپک کنکوری و انتخاب رشته هم زیاد بود

امان از تاپیکای عید کل سایت پر میشه از عکس خرید، بعد اون تبریک عید، بعدشم تاپیک عقب، جلو کشیدن ساعت، بعد 13بدر 😁😁😁

گــر قــیامت قــصه بـاشد، مـن کــجا بــینم تـو را... 💔🖤

دستشون درد نکنه، کار زشتی نکردن، به تاپیکای +۱۸ معترض باش نه نذری به فقرا و در و همسایه

#مثل_قلی_نباشید           از آگاه شدن مردم حسابی برآشفته شدن و ترسیدن😏  کتاب ۱۲ قرن سکوت از ناصر بنا کننده معروف به پورپیرار و کارنامه اسلام از دکتر عبدالحسین زرین کوب رو بخونید مفیدن             با فحاشی به هرودت تاریخ نویس بزرگ و معتبر جهانی و ویل دورانت،  نمیتونید تاریخ رو عوض کنید😏 اره همه تاریخ نویسا و محققان یونانی، ارمنی، مسیحی، رومی ، مسلمان دروغ گفتن، محققان نی نی سایت به گذشته سفر کردن و تاریخ جدید برامون آوردن😏       امضای قبلیم رو که خوندید؟ نی نی یار گفت حذفش کن، مهم اینه که دیدید! حالا برید دنبال حقیقت و خودتون بخونید نه گوش به فرمان شبکه های بهایی و پیجهای پروژه بگیر اینستا باشید، افرین دخترای خوب😘                                                                                         

من چرا نمیبینم پس

یدونه بود 

حالا یه روزه 

انقد تحملش سخت نیست

تو زندگی انقد سخت بگیری که از پا درمیای

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

تاپیک اربعین زیاد نیست افغانیا الان رو بورسن😅

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجودغریبی ساخته است🕊هر دو عالم نکند جای در آغوشم تنگ گر به اندازه ی شوق تو گشایم بغلی...❤"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم"همه دار و ندارم، هست و نیستم، کس و کارم، بود و نبودم، فدای "ایرانم"{♡هر لک یک کریم خان است هر لکستانی عاشق "ایران" است♡} •و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه پارس میماند خلیجت•        نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

من چرا نمیبینم پس یدونه بود  حالا یه روزه  انقد تحملش سخت نیست تو زندگی انقد سخت بگیری ...

واسه دروغ ۱۳ بود یگی در میون دروغ بود الان نمیدونم چرا معترضن

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
ناراحتیت رو موقع های دیگه اعلام کن،برای اربعین اینجوری نو

من چاکر امام حسینم هستم اما با اعتقادات خودم طرز فکر و اعتقاد شماهم به من ربطی نداره عزیزم و همینجور طرز فکر من و اعتقادات من ولی خب اینو همه مون باید بپذیریم که کشورمون رو خراب کردن ایران و ایرانی کم کسی نبودن خب اگه مجلات و مقاله اینا خونده باشی حتما میدونی کوروش کبیر و آریایی ها و داریوش و اینا کی بودن ولی خب الان کشورمون رو خراب کردن و دارن گدا پروروی میکنن بجای اینکه بهشون کمک کنن و این دیگ نذری رو توی مسجد بار نذارن و برن بدن به اونی که نداره نا اونی که شامپو خورده و منتطرع هیئت و دسته بیاد و دوباره بره تو مسجد ناهار فرداشم بگیره

کلا جو اینجوریه کافیه تاپیک بزنی پسر عموی شوهر خواهرشوهر دختر عمه ام تا چند روز واسه این شخص تاپیک زده میشه

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
تاپیک اربعین زیاد نیست افغانیا الان رو بورسن😅

عا بخدا ریده ریاست جمهوری تو کشور داره ب افغانیا شناسنامه میده رای بدن خب عنترا ما خودمون هستیم بعد یارو افغانی میاد میگه ایرانی ها کثیفم و ما بعد از حرف زدن با اونا دهنمون رو میشوریم

عا بخدا ریده ریاست جمهوری تو کشور داره ب افغانیا شناسنامه میده رای بدن خب عنترا ما خودمون هستیم بعد ...

آره دیگه همه نگرانن که چپ و راست تاپیک میزنن سودیم نداره جز اینکه تعلیق بشن🤦‍

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجودغریبی ساخته است🕊هر دو عالم نکند جای در آغوشم تنگ گر به اندازه ی شوق تو گشایم بغلی...❤"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم"همه دار و ندارم، هست و نیستم، کس و کارم، بود و نبودم، فدای "ایرانم"{♡هر لک یک کریم خان است هر لکستانی عاشق "ایران" است♡} •و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه پارس میماند خلیجت•        نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

دستشون درد نکنه، کار زشتی نکردن، به تاپیکای +۱۸ معترض باش نه نذری به فقرا و در و همسایه

در و همسایه د همونایی هستن که شامشونو میخورن و منتظرن ناهار فرداشون با نذری جور بشه اما با نذری دادن و کمک به افرادی که ندارن واقعا معترض نیستم